söndag

fredagen började med att vi for hem till veronica, där vi drack lite vin och hade trevligt! sen tog vi ovanligtvis bussen in till stan, först hade jag och frida inte tänkt fara på droskan, börjar bli så less, men det var väldigt värt det. mycket folk som tusan och klockan var bara 23.00. efter det blev det max jag och frida, haha sjukt! max har aldrig varit sååå gott! haha!
sen bussen hem till vårat vännäsby!

lördag,
vaknade av att jag måde dåligt som få, jobbade från 12.00 - 16.00, haha tur att Anna har laddat med tero, sjukt mycket folk! stressig dag! men det gick bra :) sen hem, åt middag och bara va hemma, Frida frågade om vi skulle till turkiet nu på torsdag för bara 1999;-, jag är vääldigt sugen kan jag lova! vill ha värme och sol! somnade rätt tidigt, det var skönt ! behövde verkligen den sömnen.. idag mår jag bra, nu blir det en promenad!




Dagens ord!
Gör det  till en regel att aldrig ångra dig och att aldrig se tillbaka.
Ångern är ett förfärligt slöseri med energi man kan inte bygga något
på den, den duger bara att vältra sig i.


tack, puss från mig!


torsdag!

kräftan(21/6-22/7): det här blir en olycksdrabbad dag.
var försiktikg i trafiken. inget går som du tänkt dig!

haha tack horoskop det kändes bra, igår hade jag innebandy träning, gick väldigt bra faktiskt, fast vi var så få, kanske ska börja spela center, min tränarer tyckte lixom att jag var bättre i år än förra.. imorgon blire invetering om inte jobb, sen troligen utgång eller få se om jag orkar.. nä nu ska jag göra mig i ordning!

..vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka! samtidigt ja, samtidigt nej!




ångra aldrig något som får dig att le
puss från mig då

usch!

åh vad jag har varit trött idag... sa jag att min syster hade blivit avstulen väskan typ första dagen på östra? jo det hade hon ifallfall.. och en kompis till henne hittade den idag! så sjukt tur.  alla hennes saker var kvar förutom 100kr och busskort.

..cyklade till subway idag (från emma alltså, inte vännäsby ) när jag hade slutat typ vid 4, skulle jag hämta cyckeln, nämen då var den borta! så typiskt!

nä nu ska jag börja göra mig i ordning för träning !



höst mys!

puss från klagojag!


. . . . .

..har nyss vaknat, sitter och lyssnar på forever på tv:n, Emma håller på att packa.. blev helt klart kul igår kväll.. började med att jag hämtade Emma på jobbet.. sen ner på stan, för att Emma ville ha kebab ;) haha sött! sen hem till Emma för att göra oss i ordning, sen åkte vi med chrille till rött, där vi var kanske en timme, sen kom Sanna och djesssi fram till oss och frågade om vi skulle med på rex, såklart vi skulle med.. ändå lyckat! sen på max, sen gick jag och Emma hem!

nä nu ska vi äta rostat :) sen jobb!





jag vet inte? vet du?


puss från mig :)

tisdag !

har nyss kommit hem från provjobb på subway. gick hur bra som helst :) ska dit imorgon också! skönt! mycket att komma ihåg bara ;P men jag och Ronja klarar av allt, eller hur var det ? haha! nä vi är duktiga! snart far brudarna till turkiet, då blir bara jag och Anna kvar här hemma i tråkiga sverige, men vi får jobba ihop pengar och sen fara! jag ska iallfall till thailand! så enkelt är det bara! åh vad jag saknar det klimatet och stämningen! åh! ikväll ska jag och emma troligen på rött, det blir nog trevligt! ja nu ska jag göra mig i ordning sen börja rulla in mot stan igen..





puss puss från mig!



sant som det var sagt

det handlar inte om att hitta någon som man ska leva med, utan någon som man verkligen inte kan leva utan!







ja ja ja ja ! :) pussar från mig!

lördag/söndag

..det började med att jag vaknade och mådde dåligt om man säger så, sen for vi på en match i holmsund, vi skulle lix fara och äta surströmming efteråt. alltså jag smakade en macka som mormor hade gjort till mig, men usch och blä vad äckligt det är ! sen gick jag från berghem där min moster bor ner till stan för att möta Emma, vi gick och åt på trekronor med Adrian, sen träffade vi Elina och Matilda så vi satt på waynes och fikade tills klockan blev halv 12 ;P då gick vi till subway där vi träffade Anna och hon mådde verkligen dåligt ! haha söt!

oj vad jag är trött. somnade kanske 6 imorse ;) vaknade halv 5 idag.. dåliga sovtimmar! söt söt söt du!


nä nu ska jag se om jag orkar ta mig en promenad eller om jag bara ska lägga mig och mysa framför tv:n!



pusss från mig!

fredag

..kunde verkligen inte sova inatt, låg och kollade på OS typ hela natten, haha tråkigt! idag har jag varit ute på en långpromenad och sökt min cyckel, åh jag vill hitta den! grannen Frida hade hittat sin cyckel igår på statioil. undra just vars min cyckel är.. nä nu ska jag fara och köpa silvershampoo, behöver verkligen det nu! sen börja göra min i ordning! och kvällens svåraste fråga är ju vad man ska ha på sig..?



haha jag och djim!


haha förra fredagen hade jag gjort en blogg film. det lär ju bli en ikväll också! haha så sjukt kul! "det här är min blogg kompis anna" haha! :) kanske visar sen, ni kommer att skratta kan jag lova!



smultron puss :)

hemavan




inte för att jag längtar tills vintern, men det ser ganska skönt ut? :)

äntligen

jag har liksom varit på min första arbetsintervju idag, då sitter jag på bussen på väg in till stan, då ringer han från subway och fråga om jag vill komma nu på direkten. visst sa jag! så nu har man troligen jobb på subway!!!!! han skulle höra av sig till veckan om provjobb! tack för det! sen gick jag på stan med malin.. innhandlade några saker:
  • en kofta
  • en klänning
  • svarta stövlar
  • tights
  • läppglans+nagellack
Liv ringde nyss och taggade mig på turiket nästa vecka, funderar verkligen på att gå in på ticket och fråga peter som han hette om det finns någon plats kvar och vad priset ligger på och nu har det klarnat upp här, ska nog gå på en promenad snart! Imorgon blire det för ovanlighetens skull utgång, liv var iallfall taggad, och pratade med Anna också! söt!








jag blir så less!
puss från mig!
du är söt!

just det



http://www.youtube.com/watch?v=uD7HfOX9i64

tråk-onsdag

..rätt hyffsat väder idag ändå! jag och frida var inne på Apollo.se för att kolla om reseledare utbildning. fast på vissa står det att man måste vara 21 för att kunna bli det, men ja jag vet inte! Nä nu funderar jag på att ta en långpromenad och lyssna på musik! sen träning ikväll!


Krav:
Reseledareutbildning eller tidigare erfarenhet av reseledaryrket.
Gymnasiekompetens
Flytande svenska i tal och skrift
Bra engelska i tal och skrift
Arbetslivserfarenhet (minst 2 år).
Körkort (1 år)

Meriterande:
Ytterligare språk, gärna de nordiska språken
Eftergymnasial utbildning
Längre utlandsvistelse











Tisdag!

..alltså jag är så heelt sjukt trött ! fast det är väl inte så konsitgt egentligen.. :) + att vädret gör en så sliten! när jag kom hem idag vid typ 4, jag åt lite, sen har jag sovit och vaknade för ett tag sedan! ska vara vaken och se sex and the city sen sova igen. har varit med Elina på stan idag, det känns som att jag kommer att få jobb till veckan, hoppas hoppas ! nu vill jag ha höst så att man få ta på sig sina varma stövlar och höst jacka, gillar inte riktigt då man inte vet hur man ska klä sig ;P men på tal om annat sjukt snygga kläder som finns på stan, ska ta en shopping dag snart!







- åh min kära måns har namnsdag idag! söt söt sötnos!
nä nu ska jag tända ljus på mitt rum och lägga mig och vänta
på att det ska börja!


http://www.youtube.com/watch?v=NQnhVgPr-NU

puss från mig!


silver

vilket tråkigt väder! skulle kunna ligga kvar i sängen heeeela dagen! men tråkigt! imorgon ska jag faktiskt söka jobb på ica kvantum, nu måste jag har pengar! jag och elina! jag drömde faktiskt om plaza inatt. ska gå in där med. rony har ju lovat att jag kommer att få jobb! :)


puss från mig!




http://www.youtube.com/watch?v=D87Cl9r78zY



Söndag

i fredags blev det bara lungt, var ute och gick på en lååång promenad !lördag for jag till emma vid 4, vi började att dricka lite vin, sen for vi ner på stan för att köpa klyftpotatis, sen cyklade vi till emmas moster där hon också bjöd oss på vin.. det tog verkligen på! haha! sen cycklade vi till Anna! där vi grillade och hade hur kul som helst!!! så mycket roligt vi har då vi har våra tjejförfester!!! oj vad jag gilllar er!droskan blir jag bara egentligen less på. hade så mycket roligare innan då
vi sjöng och dansade !! hahah! kvällen slutade med att jag åkte med Ullet och Anneli hem :) men vilken tid det tog, mariehem/dal/berg 26/29/27/39 HAHAHAH! jag ringer paddan och frågar vart han är!! haha! sjukt sjukt!


nu har jag nyss kommit hem från en dalenmatch!

håller faktiskt på att bli frisk nu ! skönt !


så rätt!

puss från mig!

kväll!

ja lite bättre kanske det känns, men nu har jag varit väldigt förskyld idag + träningsverk! men dumt av mig att träna igår!
har skickat in ansökan på hallbergsguld och mQ i övik! men bara för att man egentligen kanske inte vill jobba där så kommer man säkert att få det.. men det blir ju en bit att pennla! men det är kanske värt det!

funderar ibland på att bli mörkhårig och då har jag hittat en perfekt färg som jag måste ha om jag nån gång skulle bli mörk!



sjukt snygg färg på håret!


bio med Emma imorgon, skönt! är helt slut i kroppen!
Puss från mig

jobbigt läge

vaknar och har typ tappat rösten, "som vanligt". var ju typ bara en månad sen sist.. drygt! skulle nog inte ha tränat igår även om det var hur kul som helst. men det är ju bra att vara efterklok! har iallfall skickat in min ansökan till flyget idag. hoppas på svar! Frida har inte hört av sig något. ringde igår men mobilen var av! hon jobbar nog för fullt!
nu ska jag sätta på en film och gosa ner mig i sängen, hoppas att det blir bättre till kvällen!
minns ni floorfiller? :) åh jag såg jämt det förut, det var bra!





Puss från mig!

Onsdag!

"det regnar och regnar, himmlen är grååå!"
vaknade inatt och kände mig förskyld, jobbigt!
men känns mycket bättre nu faktiskt! ska iallfall träna
min efterlängtade innebandy ikväll, ett som är säkert!

blir så less på vädret idag! men igår var det faktiskt helt okej ute!
for in till stan och fickade med Annica på starz! trevligt !

hoppas bara att vädret blir bättre till helgen! smultron!

nä nu ska jag hämta min syrra i tavelsjö! :)
..men på tal om tavelsjö, gud vad jag saknar våra
fina sommarkvällar på flotten!



puss från mig!

Tisdag!

  • Frida ringde mig igår och sa att hon satt i kungsträdgården med en cider i handen,hur bra lät inte det ? :) dem hade tillochmed bra väder fast det har ju vi också idag!

jag har idag iallfall hållt på med min förbaskade CV som tillslut blev klar, gjode om hela, och det var nog ett bra föslag.
nu funderar jag på att ta en promenad i det rätt så fina vädret sen kanske jag ska in till stan och vara med Pems, maybe!



puss från mig!



Måndag!

jag vaknade med att Frida redan hade skickat sms till mig, ovanligt!
men hon hade tydligen inte sovit mycket inatt! jag gjorde mig i ordning
och cycklade till brån där jag hämtade Fridas pappas bil, jag körde sedan
till Vännäs där jag plockade upp Frida. Sedan begav vi oss till stan,
Frida skulle hämta lite kläder som hon skulle ha med sig till stockholm!
sen for vi på max och åt! sedan ut på flyget! lämade Frida och for sen till
Emma en sväng, haha så sjuk humor vi har "borsta tänderna dricka juice".
jag bara älskar Björn Gustavsson! åh! haha!

ikväll har jag och malin bara varit och köpt lite godis och sett film!




från i tisdags!


puss från mig!

sådärja

tänkte ta och berätta lite om helgen :)
fredag började det med att jag for in till stan med bussen och klockan var då 17.00 typ. När jag kom till stan så gick jag hem till Emma där vi hade tråkigt, haha! klockan gick sakta! fast vi började rätt tidigt med att dricka lite vin och vid 20.30 tog vi bussen upp till mariberg! haha vilket namn på gatan! illervägen! helt sjukt! men vi hittade iallfall dig vi skulle tillslut :)när vi kom in träffade vi stella "hon som bor där :)" Anna, Liv och amanda! världens bästa! vi drack och bara myste, jag och Anna skulle lätt kunna somna där vi låg i solstolarna! typ hästens-solstolar! jätte sköna! efter det så fick vi skjuts med malin till droskan! usch så less jag börjar bli på droskan! blä! sen träffade jag Petra och charlott! åkte med Viktor och Jojje hem till Vännäsby! tack för det!

i lördags hade jag och Frida riktigt tråkigt, jag fick för mig att vi skulle in till stan, så jag och Frida åkte med Emma som hade varit i bjurholm in till stan, där vi träffade Annica! sen gjorde vi allt för att förbriva tiden och vi hade kul! sen åkte vi en riktigt snygg audi!


mr brandy




så sjukt bra! oj oj !

http://www.youtube.com/watch?v=7OzV0uztgKI&feature=related

puss från mig!

lördag

oj så less idag!  helt sjukt vad man kan bli less..
vet inte vad man ska tro heller?
tänker nog för mycket.
tror att min blogg har blivit en klagoblogg,
dags att inte skriva så mycket mer..
kanske skriver sedan om jag blivit på lite bättre
humör, tråkigt väder är det också, tur att jag har en katt
att mysa med! han är så rädd för åskan! sötmåns!




så mycket vi!


080808

mamma ringer och väcker mig med att säga: "det är 080808 idag
kan inte du fara och löpa en lott du som brukar ha så tur" söt mamma!
jag känner mig vädligt rastlös, ska nog gå ut och ta en promenad.
det ser varmt ute, men nog är det höstväder alltid!
ikväll ska jag och Emma iallfall se dalen match, har längtat!
sen blire lite vin och utgång! puss!





Man behöver inte alltid visa sig från sin bästa sida
- är den tillräckligt bra så lyser den igenom.



helt rätt!

som sagt

nu är jag nådigt less, men frågan är ju egentligen varför?
vill nog bara ha en förändring i livet!







puss från mig!

modell!

Frida och Annica har varit i stockholm och varit modell för en dag,
man får ta med sig tre olika plagg +accesoarer och ta ett visst
antal bilder per plagg och bli sminkad samt kanske lite hjälp med håret.
..så nu har jag också blivit frågad om jag vill fara ner till stockholm
och göra samma sak, bilderna är väldigt dyra men ju mer bilder
man köper destå billigare blir bilderna var för sig.




två bilder som frida och annica tog!

torsdag!


igår gick jag verkligen och la mig vid 9, var jätte trött,
men det var ju inte så konstigt heller! idag blire nog lungt,
ska snart ta mig en promenad sedan in till stan,
hoppas på att det kanske blir grillning om vädret tillåter :)

vill göra om det här varje dag, helt sjukt vad jag saknar balen!




puss från mig!

godmorgon

..alltså vilken kväll igår!! super bra! jag,
Emma Frida och Annica for på balder
och åt mat, väldigt gott! sedan hem till
Emma där vi drack lite och spelade spel.
efter det så skulle vi gå på taket, där vi hittade
en väldigt snygg och snabb cyckel + cyckelkorg!
jag och emma började då att cykla till taket medans
Annica och Frida gick! När vi kom upp på taget var det väldigt lite folk..
..vi gick in en snabbis utan att betala, men sen bestämde sig Annica och Frida att dem ville in på rex.
jag och emma stannade på taket ett tag till, sedan träffade vi rasmus och därefter gick vi på max!
tack för kvällen sjukt värd, hittade en tjuga också ;) taket är min tur plats.. haha!
boodegan! :)


mörk långhårig, är det jag? ja det är jag!


Söt


tänkte bara visa en söt lite flicka som åkte med oss hem från bulgarien,
hon hette Tilde :) vädligt sött namn, det ska min dotter också heta!



puss från mig!

tisdag

jag ska snart börja göra mig i ordning för att fara in till stan,
jag och Frida ska nog ta bussen som går 13.30 om vi inte får skjuts.
sen ska vi hem till Annica där vi ska laga mat och har en liten tjejkväll
som kanske leder till utgång, vem vet ;)






för er som vill se, så har jag vä världens finaste och mysigaste katt!

råtillad!

4 augusti

dagen började med att jag vaknade i min sköna säng, sedan kom Lauma och hämtade mig, for hem till Frida, där jag gick ut till deras jordgubbsland och började plocka jordgubbar, sedan fick vi för oss något märkligt: nämen, ska vi inte ta och göra lite palt, jo visst! :) och det gjorde vi, for och handlade alla indgrienser som vi behövde:

  • mjöl
  • kornmjöl
  • bakpotatis



inte så svårt att göra palt faktiskt! och resultatet blev jätte gott!



skriver nog mer sedan ! :)

puss från mig!

ännu en dag

går kvällen blev lugn, var med emma och for och kollade på när Jonas spelade fotboll ! sedan for vi ner på stan, träffade Anna, skjutsade henne till ersboda, sedan tillbaka till stan! sen sova ;)



en liten bild på jag, med riktigt grått hår. vill ha det igen :)

puss från mig!

lördag!

Fredag: kväll började med att jag och frida var hos hennes bror Emil och drack lite vin, sedan gick vi hem till emma, satt och pratade och fortsatte att dricka vin, efter det så blev det utgång till droskan, väldigt trevligt, men samtidigt blir jag less!
efter det så gick jag, Emma och Frida på max. och kvällen slutade bra :)

Lördag: har nästan nyss kommit hem, fick skjuts av min bästaste Annica, Tack! sedan så for jag och pappa och fiskade en sväng, men tyvärr fick jag lov att fara hem, mådde väldigt dålig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


jag och Frida, 2006?                  jag 2006                    våran pool i thailand
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
här tänkte jag bara visa lite bilder!


råtillad!
puss

RSS 2.0