27 februari | allt har sin mening





27 februari | solen skiner och grattis!

godmorgon! äntligen helg igen! det är så skönt, jag ska snar gå ut i det fina vädret och ta en promenad på älven, har faktiskt inte så mycket att säga, bara glädje egentligen!!





det man inte ser, mår man inte dåligt över!



26 februari | en riktigt skön dag

var faktiskt pigg imorse då jag vaknade, for till jobbet, gick hyffsat bra! sen gick jag med Emmakalle på stan, vi åt och shoppade lite smått! har nästan nyss kommit hem, ska äta nu! älska puss!

vill inte visa någon känsla alls
men det är svårt






25 februari | tänk efter?

den bästa förberedelsen för morgondagen är att göra ditt bästa idag.












 

25 februari | du,hejdå

igår blev en lång dag, först jobb 08.00 till 16.45, sen bussen hem med Emma och vi åt en snabbis, sen iväg till backen där vi jobbade till 22.00, åt semlor och såg på fackeltåg, riktigt mysigt, men när jag kom hem var jag så trött så ba hejba! samma visa idag också, fast ikväll blir det bara lungt, ska fara och handla och sola! det behövs!

det är skönt att sitta på bussen påväg till jobbet på morgonen, då man se solen går upp, fast man längtar bara mer och mer till våren! fast nu är det inte länge kvar. gillar verkligen inte kylan!


Imorgon ska jag och Emmakalle gå på stan, älska!





JAG SAKNAR MIN TINDRA! :)



23 februari | så typiskt

Lördagen var riktigt trevligt, först åt jag Emma, Rebecka, Petra och Sofie på pipes! hur gott som helst var det, sen for vi till böleäng, mycket trevligt folk, ibland har så vi så otippat tur, såklart vi slapp kön och tog oss in gratis på rex! snart ska vi till norge och hälsa på! skön att komma bort, inte för att det är rätt sätt att fly från problemet som Emma alltid brukar säga, men här hemma kan jag ändå inte ta itu med det.. inte någon annanstans heller. Emma försök glömma! nu ska jag verkligen ut i snöstormen på en promenad! så idag är jag glad :) faktiskt!







det är svårt att lura kroppen om man mår dåligt till att må riktigt bra.
man kan inte visa falska känslor för folk,
för att man orkar inte lägga ner så mycket tid.
om det egentligen inte ger nått.
tänk inte så mycket.. skratta och va glad :)

äsch, förlåt!

21 februari | natt

kom just hem från stan, från en mysig kväll! åt smält choklad, vindruvor, glass och bananer till let's dance! for en sväng till Petra på Teg, sen skjutsade vi upp dem på corona.

dags att sova, jobb imorgon sen middag med flickorna! kommer bli riktigt kul :)






förstå!

20 februari | en toppen dag

vaknade av att jag inte kunde sova mer för att jag drömmer så hemskt vaje natt, och då menar jag varje natt! åt lite lunch, sen packade jag mina träningskäder och for in till stan, jag och emma gick till simmhallen där vi sprang på rullbandet och gymmade, sen avslutade vi med att simma några längder och solade. Riktigt skönt! måste bli en rutin. sen gick vi på stan en sväng!


puss hej!










20 februari | inte alltid som man tänkt sig






tyvärr!


19 februari | oj hejba, nu tappade jag orden

Jag ,Nina och Sandra sålde sjukt bra idag! vi var helt klart bäst! :)var på dalen match igår, trevligt! ems bäst! blää vad ska jag säga.. nu blev jag less så frustrerade less, ska iallfall sova, ledig imorgon! så då blir det bad och gym!



puss från mitt lessa jag ;P



"döm inte allt du ser, tro inte heller på allt du hör, säg inte heller allt du vet"




  • känns som om det aldrig kommer att gå över.. men jo! ge mig bara sommar!

16 februari | vad vill man?

en lång dag på jobbet, ville bara att dagen skulle ta slut! varit less och trött. men jag är nog inte ensam om att var det på måndagar.. :) vill bara att det ska bli varmt och att all snö ska försvinna! är less på den här årstiden! sitter nu hemma hos pappa! ska snart ta mig en promenad för att rensa alla tankar.  jag vill bara ha onsdag för att då är jag ledig och ska på dalenmatch.

nä nu blir det en snabb promenad i kylan! puss!


jag stöter ifrån, där jag egentligen borde ta emot.
det som skulle bli bra, men vågar inte!
men visa det bara på rätt sätt.. inte länge kvar nu!



 


15 februari | äsch!

gårdagen var bara mysig, tacos och meliodifestivalen och hjärtan! bra sällskap! tack! jag är ju bara dum med mig själv. förlåt iallfall!

nu sitter jag i sängen men en mysig filt, ska ta och kolla på bra film på datorn!
sen bara hemma mys och kanske en promenad på det!

äsch, noga då!

14 februari | alla hjärtans dag

godmorgon godmorgon! :)
kan berätta lite snabbt om gårdagen, jag och Frida gjorde oss i ordning, sen for vi på tapas och åt middag, hur gott som helst var det! sen for vi hem till Petra där min sötnos emma var som fyllde 20! sen skjutsade jag dem på corona, verkligen en otippat emmaochfrida kväll, vad händer inte? haha! det finns hur många killnamn i hela världen och så väljer  och säger han just de kännsligaste!

idag är det såntdär super bra väder igen! ska ta en promenad, sen blir det middag och mys i stan!







ont-omen!

13 februari | fredag den 13

♥ vi gör ba nå otippat?



13 februari | fredag den 13









13 februari | fredag den 13

igår var jag döds trött när jag kom, då skulle jag igentligen jobba i backen men det blev inte så, så jag for hem och somnade vid 9 tiden, så nu är jag utvilad och glad :)

det är så underbart väder ute så jag ska ut och ta en lång promenad, det känns nästan som vår, bara alla snö kan försvinna! i helgen blir det nog lugnt, får faktiskt riktig panik över alla hjärtans dag. men så är det. men helgen kommer ändå att bli toppen, emmakalle min vän fyller år idag! grattis!!

och nu när det är fredagdentrettonde så tar det lungt allesammans, för det ska jag göra!







bästa!



saknarattälska!

11 februari | pärlplattor

jag vaknade med att nemo höll på att spy i sängen, haha! vad gulligt. eller han kanske snarare hostade.
sen kom emma så då gjorde vi lunch till henne! vi åt pannkakor! mums! sen gjorde hon choklad åt oss. sen gick jag och emma ner till älven och satt oss och solade med en filt, mysigt! otippat! jobb imorgon, godnatt!








9 februari | lyssna ba







9 februari | drömm

det man omedvetet tänker på, på dagen, gör att man drömmer om det! mina drömmar känns så verkliga, så det beror igentligen hur mina drömmar är som gör hur min dag blir! jag tänker fortfarande på det varje dag, och det går som igentligen inte att släppa, men det är bra att det går mot varma och bättre tider. tänkt snart är det mars och sen vår! att det tar så lång tid att glömma när det igentligen inte ens var bra, men det är ju för att man tänker för mycket (på det som var bra), man går omrking och grubblar på saker som bara tar massa onödig tid, men som inte går att sluta tänka på. men man är värd det bästa och ödet besämmer.
rackahej!









9 februari | ny vecka

mitt internet har inte fungerat, men helgen har varit bra, i fredags tog vi det bara lungt hälsade på Frida en sväng såg lets dance. jag hittade en massa sommarbilder på fridas dator, lördagen var vi på travgalan, mycket nöjd hade jätte trevligt!
och en otippad söndag kväll, monopol med frukt och smält choklad till ett mycket trevligt sällskap på grubbe!

idag; förmiddagen gick sämst i världen, tur att det gick bättre i slutet annars hade jag brytit ihop. nu ska jag snart äta middag sen väntar en lång promenad, sen blir det prison break och bara sova! idag är jag på bra humör!






sommar jag!



djimlejonorm



jag och Annica, diskussion ;P



jag!



Emma och Frida!



mamma och jag!



Frida!


Emma, bästa!



tjejerna sommar! :)


jag känner att jag har blivit sommartokig! ;P

7 februari | svart och guld

riktigt mycket snö ute, ska snart börja göra mig i ordning, har varit hemma hos pappa och ute och skottat snö! nu ska jag och mamma faktiskt äta palt, jag tycker faktiskt om palt om man är riktigt hungrig!

puss hej!









det man inte får, det vill man ha..

6 februari | värd det bästa

jag tror inte att man ska tänka efter så mycket. det är nog bäst att bara leva i nuet och hoppas på att ödet bestämmer allting på rätt sätt. går man omrking och hoppas på något som man vet kanske inte ens kommer att bli just nu, då mår man ju bättre om man tänker frammåt! man är alltid värd det bästa även om det känns som att man inte är värd ett dugg!





Emma är bäst!

6 februari | tänk inte så mycket

jag har varit ledig idag, så jag och malin har gått på stan en sväng, sen när vi kom hem beställde mamma och jag var sin kebabrulle och klockan var kanske 4 då, sen gick vi och la oss, vaknade inte förräns nu. oj! hejba! så nu är man väl trött- pigg, det blir iallafall lungt ikväll! ska äta grönsaker och dipp till lets dance!
och jag ska faktiskt på travgalan imorgon, har nog hittat vad jag ska ha på mig :)
det blir nog riktigt bra!! !

pusshej!

6 februari | njut ba











5 februari | oj hej snö

gårdagen var jag med Frida, vi åt middag och bara pratade gammla minnen, sen kom marcus förbi en sväng också :) ! dagen idag har gått väldigt fort, hann till och med gå på stan och inhandla lite saker! och jag som trodde att jag kunde börja andvända mina småskor snart, men nä då kom det 30 cm snö istället! bara på med vinterskorna och plumsa ut i snön, men en sak som är säker är ju iallfall att vi går mot varmare tider! tack och lov för det!
jag längtar så mycket till sommaren!






puss!

5 februari | lyssna och njut ba







a just!

2 februari

dagen har varit super bra, gick snabbt på jobbet sen hem och på träning, nu ska jag sova, en ny dag imorgon!
jag vill alltid ha helg på måndagarna!


puss och godnatt!

tänker forftarande. hela tiden. jobbigt. mitt eget fel!

2 februari | 102år


grattis gammelfarmor! :)









1 februari | solen lyser

godmorgon, jag har faktiskt nyss vaknat! skönt att få sova ut, söndag är en slö dag!

min syster fyllde år igår, 17 bast, oj vad det går snabbt! så vi åt tårta och så, sen for jag, Emma och hennes kusiner till backen och åkte lite! väldigt skönt! sen for vi hem till emma och åt mat och gjorde oss i ordning för kvällen, innan var vi hos Amanda + massa tjejer! länge sen, sist vi träffades var på plaza! men det var jätte kul! kvällen slutade på rex....





nu blir det en lång promenad i det fina vädret, sen troligen dalen!

puss igen!

RSS 2.0