25 maj | "ha bara kul"

helgen har varit trevlig men känslig, i fredags då tog vi det bara lugnt, var och hälsade på Emma och Anton! fina namn! :) lördagen, blev lite vin med Emma och Emma! sen blev det olles, mycket trevligt! men slutet behöver vi inte prata om!
idag har det varit en fin dag, jag och Emma har varit på stan och shoppat lite! sen nu kom vi nyss hem från maxi, trevligt att bara gå omkring och prata och mysa! nu blir det en lugn kväll, för jobb imorgon!


det är inte okej!


jag och Emma Bergenholm!


jag och bäst Emma!



Emma!




" om inte insdidan känns bra, då ser inte heller utsidan bra ut "

20 maj | en bra dag

jobbade på förmiddagen, gick bra! jag är bra! gick på stan med Sandra och åt lunch, jätte gott! hon far till Paris men kommer inte att se eifeltornet, men hon lovade att hitta en bild eller en sovenir! sen gick jag till mormor där jag åt lax och potatis!
har nyss varit och städat på tomtebo, gick väl hyffsat men väldigt mycket att göra! jag låter tråkig, men lovar att jag kommer att skriva nått roligt! i helgen blir det grillning med Emma, jag längtar! skulle kunna hitta på nått roligt varje kväll! bara det är bra väder!

nu blir det promenad, sen glass!

glad att du är hemma! :) puss!

18 maj | glitter

kom hem vid 10 från, finaste p, la mig på ballkongen och pratade med Emma i solen, varmt och skönt! känner riktigt hur det bränner på kinderna,  helgen har varit trevlig! fredagen blev bara en såndär kväll man behöver ibland, cycklar och skratt! lördagen var väl hur mysig som helst, balkongen på haga med vin och mys!

nu ska jag försöka sova, även fast det är ljust ute! men det ska nog gå ändå, fast lite tomt!
jobb imorgon sen, stan med Emmakalle! hoppas på sol! :)
sovgott!





..man behöver inte alltid visa sin bästa sida, är den tillräckligt bra lyser den igenom..





16 maj | nattblogg

igår var en jobbig dag, helt slut och bara allmänt grinig, men det är sånt som händer folk, att man blir less på livet och frågar sig själv om det här är det man verkligen vill göra? man känner sig bara less och vill grina!

men idag har varit en bra dag, har varit nere på stan och träffat Hanna, väldigt mysigt, och vi förstår varandra så bra även om vi inte träffas så ofta. kvällen har bestsått av att äta middag på maxim med trevligt sällskap, så jag är nöjd, sånt man ska göra när det börjar närma sig sommaren.

man lever för idag! jag är glad!





ska se lite tv sen sova, puss.P!

14 maj | följ hjärtat







puss!


14 maj | solen skiner och allt är bra

jag måste faktiskt berömma mig själv lite, dagen började med att jag vann 100:- i bonus, sen avslutade jag med att vinna en biobiljett! faktistk helt okej! solen skiner och det har börjat knoppa på träden, det är sommarkänslor! Emma har ju fyllt 20 i tisdags, så i helgen blir det att fira henne! en sån här dag, vill man bara ha en mysig stuga vid havet, med bra musik och en grill!


allt går bara man själv vill, det handlar om inställning som man brukar få höra!


vad vill ni göra med era liv?

11 maj | det är bra

jag och emma ska utomlands i slutet av sommaren! tack för det! bestämdes nu!




helgen! lördagen var vi på maskerad i obbola hos Lisa, som fyllde 20 :) grattis till henne! och innan vi hittade dit, fick vi lov att gå över ett berg och skog, men tillslut så hittade vi rätt! det fanns då bland annat en hulk, tomte och en wonder woman, väldigt trevligt! men efter ett tag kände vi bara för att börja gå mot umeå, så vi började att promenaera i våran sportiga outfit, gick kanske en halv mil innan en snygg bmw kom och plocade upp oss efter obbolavägen, så vi for hem till Fredrik på västerslätt, där jag började med att såga av ett cyckel lås så att jag och emma kunde fortstätta våran färd mot stan!

gör vad du kan, med det du har, där du är! det är så rätt!

nu ska jag göra mig i ordning, sen hämta Malin i stan och sen blir det jobb! ikväll! vad är det som hänt med mig ? :) bra Emma, bra!

pussp!

9 maj | allt är nog under kontroll

har jobbat rätt mycket i veckan, jobbade fredag, oj det brukar nästan aldrig hända. men jag trivs och allt går bra! det är telefonförsäljning, och folk har en viss del av fördomar eller hat mot det, jag vet, hatar då telefonförsäljare ringer hem till en och bara stör. Men om vi säge såhär, jag trivs, för att mina arbetskamrater är det bästa, för om man inte trivs på ett jobb, det spelar ju ingen roll vad det är, tex flygvärdinna låter kul, men om man inte trivs då blir det tråkigt och jobbigt. jag vet att man kanske inte tjänar så bra heller, men det beror ju helt på vad man sattsar på, säljer man bra, då tjänar man mycket bra! och ett jobb blir man väl alltid less på, vad man än gör. men det blir ju vad man gör det till!

igår var jag hemma hos malin och patrik, väldigt trevligt! åt tacos och såg på hockey! ikväll blir det maskerad! det kommer att bli kul! jag och Emma har en bra ide!

 



njut! puss!

5 maj | det regnar

imorse var det sol och jag och sandra skrattade och hade kul som vanligt medans vi jobbade, bästa hon! men nu regnar det och har just kommit hem. Sandra sa idag att hon fick panik för att hon inte visste vad hon ville jobba, plugga eller vad man ska göra. jag kan säga att det är nog fler än bara vi som inte vet det, vart man ska börja, men vi kan ändå känna lugnet, vi är 19 år, snart 20, vi har hela livet framför oss att bestämma det, även om det är en tung sak att gå omkring att bära på, så kommer det att ordna sig! ödet bestämmer om man bara vill! så njut och ta en dag i taget! det gör jag!

Hanna fyller 20 år idag! Grattis Grattis Grattis :)




Sandra!



inte okej, men skönt!



det är okej! ♥

puss på dig!

4 maj | det svider i magen

helgen har varit lång och väldigt bra! det blir lite långa mellanrum mellan inläggen, har verkligen inte tid! fast vallborg var nog inte lika mysigt som förra året, då åt vi grillat på rebs ballkong i holmsund! har inte så mycket att säga nu. skriver mer ikväll! puss hej!





även om bilden inte blev bra så älskar jag mitt hår!



vi älskar det!

RSS 2.0