24 juni | en varm dag

jobbade mellan 1 till 5, gick bättre än förväntat! tack mig själv! annars har veckan varit trög!

var på stan med Sandra efter jobbet, åt middag och glass! mys! nu blir det promenad  med ems, sen sova! är trött!


vill ha hav och sol!





puss!

19 juni | midsommar

jag bara älskar vännäsby! faktiskt, men stan är skönt, men inte lika fint och avslappnande som vännäsby!
idag är det midsommar, jag och mamma var och handlade igår, så vi ska äta sill-lunch och jordgubbar och grädde till efterätt. sen ska vi fara och plocka blommor! så härligt med sommar i sverige! det ända minus som är idag är att jag är förskyld, hoppas bara att det blir lite bättre till kvällen så att man orkar vara uppe ett tag iallafall! och alla fördommar mot vännäsby, ni har ingen aning om hur bra det är här egentligen! då man inte ens upplevt en sommar här!




min älskade syster!
  • förra midsommar, Emma och jag minns! glömmer aldrig! :) max e4! mogli!
  • inte så länge kvar nu till 20! känns bra! 9 juli!
  • håret igår blev riktigt bra igår, Lina är nog bäst! :)


puss! ibland!

17 juni | allt går bara man vill

jobbig morgon med ont i halsen och allmänt sliten, men det ordnade upp sig då jag väl kom till jobbet, man kanske ska vara lite sjuk för att sälja bättre, kanske! saknar värmen hela tiden och ha börjat flagna lite, men inte så mycket! blä vad jag är less på vädret i sverige, vill ha värme och sitta ute på ballkongen i turkiet och äta frukost sen lägga sig vid havet och bara va!

midsommar är på fredag, undra just vad man vill göra. det jag vill är att sitta vid en stuga vid havet med ett gott vitt glas vin, med en midsommar krans på huvet och äta gott! det vill jag! hoppas bara det blir så! :)

färgning av hår imorgon, eftersom att mitt ser just nu förjävligt ut! slitet och fult efter utlandet!






ikväll blir en tidig kväll! måste ha sömn för att bli pigg igen! :)

pussP

16 juni | just idag, bara idag









15 juni | regn i sverige, bäst att njuta av bilderna

en riktigt bra resa, mycket varmt! hotellet var super och saknar det en sån här regnig dag som i umeå! har jobbat idag och gjort det sämsta ifrån mig, men imorgon kommer det att bli på bättringsvägen!

njut av mina bilder! komme kanske fler sedan, på våran underbara familj som vi umgicks med!

njut!




sjukt skönt!



riktigt fint!



bruna ben!



en riktgt god middag! :)



huddk tjejerna, Malin och Emelie!



vackert!



KOoljoel! HAHA!



mys på ballkongen!



båt resa!



båtresa!



Emma!



vackert!




hejdå alanya!




13 juni | hemma igen

kändes jobbigt att lämna turkiet, jag och Emma har nog haft den bästa vecka man kan ha, mycket sol, bad och trevliga människor! det kan bara inte bli bättre! men det är skönt att komma hem! har saknat vissa personer oerhört mycket!
igår gick jag och Emma en sväng på TC efter 10 timmars resetid, men vi är ju van att äta middag sent och vara uppe, så det var trevlig!

nu sitter jag hos min bästa, ska snart fara till Sandra och dricka lite vin innan personalfesten, det kommer att bli kul!

bilder kommer sen! har sååå mycket att visa!

tack Emma för en otroligt bra vecka! siiiiriiiiii! :)

10 juni | turkiet

sitter vid en bar med bra musik och trevligt sällskap! det är 32-40 grader och allt är super!

nä nu ska jag hoppa i poolen och göra bomben med Emma!



puss! kommer hem på fredag! skönt! saknar dig !

5 juni | turkiet

var trött imorse, jag har tur som har en sån bra person som peppar en till att jobba, tack! orkarde verkligen inte gå upp, men gjorde det ändå :) dagen har varit kall och hurvig, men tur att jag och emma bokade en resa igår! verkligen sista minuten, men nu är allt ordnat, väntar bara på att flyget ska gå!

ikväll halt tio går planet!!!! :) ses om en vecka!





kommer att sakna dig runt jorden och tillbaka gubben! ♥

2 juni | allt är som det ska vara

dagen har bestått av jobb och en tripp till skellefteå, där pappa köpte en riktigt fin saab! en vit och fräsch bil! Emma ringer snart och då blir det att planera lite! annars har dagen bestått av jobb och bilkörning! men jag är nöjd, en tidig kväll på det här så mår jag bra imorgon!

puss!





helgens låt!

1 juni | frisör

jag är dålig på att blogga, det kan jag erkänna, men har faktiskt en del att berätta, för det första som jag nog alltid brukar ta upp, det är det underbara vädret vi har haft i umeå i helgen! det är sjukt! jag älskar det! har varit brännbollsyran, brukar inte gilla det, men har fått en liten ny uppfattning! en possitiv uppfattning!

..haft annars en bra vecka, onsdag blev det kvällsjobb och mat på tc och lite smått utgång, sen torsdag, kvällsjobb och mat på tapas, kortfattat! fredagen blev det hemma hos Anton, väldigt trevligt och utgång på tc, lördagen blev det sol och yran på dagen, höll på att bryta ihop, en liten jobbig vecka, men har haft riktigt kul! igår var det morsdag och jag åt middag hos min älskade mormor och med mamma och Malin!

idag har varit en Emma dag, olja på balkongen med gott fika och en promenad! det är nått som jag behöver! och jag älskar vännäsby på sommaren! folk brukar ha fördelar eftersom att det ligger så långt från stan, men det är så skönt!




saknar saknar saknar!!!


puss!

RSS 2.0