30 november

pizza, promenad med Frida, sanningensögonblick och verkligen sova! jobb hela veckan. 08.00-16.00, önska mig lycka till!







puss...

30 november

i fredags for jag och hälsade på min kära moster och kusin, har nämligen inte varit där sen dem flyttat. men det var ju jätte fint! sen for jag hem till Emma där vi såg idol och bara tog det lugnt. sen hämtade jag malin hos merc.
lördagen började med att jag frida + 3 barn for till hennes häst i brån. vi sparakde, väldigt skönt dock lite kallt! men det var mysigt. sen åkte vi in till stan där jag först sprang och skulle byta en tröja. sen åkte jag mamma och pappa på rusta jysk osv. mycket julstämmning nu! sen blev det tjejmys, några drinkar och massa prat. sen corona! nu till helgen blir det lugnt kan jag ju säga redan nu, match på lördag!











du bryr dig ingenting, det är inte okej

28 november

dagen ser ganska ljus ut ändå. väldigt fint väder! funderar skarpt på att ta en promenad! gårkvällen var jobbig. men det gick bra att jobba! hur kan du vara så fruktansvärt dålig? förstår mig verkligen inte på dig just nu!

hoppas på en bättre kväll! får se vad det blir men kul måste den bli!









om du inte vet varför du misslyckades
är du inte klockare än när du började göra felet.




27 november

oj oj oj!











godnatt!

27 november

gårdagen gick jätte bra faktiskt :)
jag känner jag att börjar få lite ordning nu. nästa vecka jobb 08.00-16.00! kommer att blir riktigt less, men jag ska då inte ge upp! vet inte riktgit vad jag ska tycka eller tänka? blää! ska träffa ems sen! bra! fruktansvärt? vad är det som händer? trodde att jag hade kommit väldigt högt upp.. men nu då? aja såklart!







du kan inte knacka på dörren om du inte är berädd att komma in

25 november

dagen har gått fruktansvärt fort! tack för det. jobbet gick väl hyffsat nästan nyss kommit hem. fikat hos pappa eftersom det inte blev någon riktigt middag idag! nu ska jag sova krypa ner i min sköna säng.. är trött och tydligen lite less också...











♥ vi gör nått otippat?

25 november

åh vad mys med snö! jag ska ta på mig min sköna jacka idag.. sen gå till bussen på ett tag! gjorde om min blogg lite också.. nä nu ska jag ta en promanad. sen jobb 16.00-21.00! nervöst!








oj! drömmen inatt!

24 november

varit på stan med Frida och köpt mig en vinterjacka. tack!
träningen gick hyffsat. jag är på bra humör idag fast omständigheterna!
nu blire prison break. imorgon jobb, onsdag och torsdag.

en månad till jul, känsligt!









puss sen godnatt!


23 november

bästa att somna och glömma denna dag, usch så less!
har iallfall hunnit med träning och sett dalen match!
nu ska jag se tusenbröder sen sova!











puss på dig!

23 november

oj hej! när jag kom hem från matchen hade mamma rivit ut hela frådet och börjat rensa. moblerat om hela vardasrummet, det blev riktigt bra faktiskt, att vi inte tänkt på det tidigare.. sen igårkväll var jag med Frida, hon hämtade mig här, sen for vi hem till henne där vi tog oss ett glas vin och gjorde oss i ordning. Sen skjusade Jocke oss till bussen, åh alltså vilka minnen vi har tillsammans! det är heeelt sjukt! han berättade att han hade hittade bilderna på oss då vi skulle plocka jordgubbar!

















haha vilka minnen! undra om det var 04?



nåja, sen for jag och Frida in till stan, där vi gick in på olles. väldigt trevligt, men dock lite folk, men vi var väl mest där för att umgås med varandra :) sen åkte vi med Frida, (min granne) hem från stan!

nu är jag ju tillbaka på noll igen, trodde verkligen jag var stark nog. men tydligen inte.. jag som hade klättrat upp ur gropen, men nu trillade jag helt plötsligt ner igen. lagomt less, du behöver aldrig mer bry dig! barn och fyllisar talar alltid sanning. när man får ta så mycket skit så att bägaren bara rinner över om och om igen, måste det ju få ett slut! töm allt.. och börja om!

nu blir match, vännäs-boden, sen träning, sen dalen! tur att Emma förstår, bäst!



ingenting, puss!



21 november

redan fredag, oj! jag vaknade väldigt tidigt.. det blir en väldigt lugn helg! ingen match. det hade varit kul! jag tror att nästa match är innan jul någon gång. Varit hos farmor och farfar idag, så söta! det är mysigt med vinter, snart första advent också! mys mys mys mys!






risker måste tas
eftersom den största
faran med livet är att
inte riskera någonting.


20 november

jag vaknar väldigt tidigt nu föriden, vilket är bra nu när jag måste ställa om, jag for hem till Hanna innan bussen gick till stan, sen när jag väl kom in gick jag och kollade på massa vinterjackor.. vet dock inte vem jag ska välja.. men det är ett måste! sen träffade jag Emma och Nemo innan jag gick på arbetsintervjun, gick som sagt bra! :) sen tog jag bussen hem den gick genom sörförs, när vi hade kommit till travet kunde vi inte fortsätta att köra eftersom det hade hänt en olycka, så vi fick lov att vända, åka igenom stan igen sen svänga av vid brännland istället... haha 1timme och 45 minuters bussresa.. blää! tur att jag kunde lyssna på musik hela vägen! dirket jag kommit hem ringer Hanna och frågar om jag vill följa med till stan och köpa bord + 4 stolar, visst sa jag! så jag har nästan nyss kommit hem, ätit Tacos med mamma.. nu ska jag verkligen bara slöa, choklad och tv.. ikväll blire inte träning!.. nästa vecka blir det jobb iallfall!!!









Puss!


19 november


Tänkte visa en bild på Emmas lilla Nemo!








tänk på:


Inget tar så mycket energi som att oroa sig.
Ju längre man bär ett bekymmer, ju tyngre blir det att bära.
Ta inte saker alltför allvarligt. Lev ett fridfullt liv, inte ett liv att ångra.
helt rätt tycker jag..


godnattpuss

19 november

har varit i stan idag, skjutsade malin till skolan, sen fick jag äntligen träffa lilla nemo! haha åh sååå söt! :) nu är jag hemma. ska snart iväg och träna.. jag skrev i mitt första inlägg på bloggen att min kamera blev stulen från droskan, nu har jag ÄNTLIGEN fått lite bilder från resan! väldigt känsligt, men aja, vi får minnas det som något bra :)





(sarah och jag) STOCKHOLM! tjohooo!




(rickard jag och jessika) i väntan på balder..



Peter, Rickard (med ögoninflamatin stackarn) och jag




haha vi tältade liksom, mysig frukost!(sarah, rickard, Peter och Ante)




gott matställe! sarah vad heter stället? mongolian? eller.. haha! :)



haha lisebergs kaninen, då vi bodde i stuga, annars tältade vi! haha!




åh vad söt! puss

18 november

igår var jag Malin och mercan på badhuset.. väldigt trevligt! jag simmade väldigt många längder. sen gick jag hem till mormor på middag, börjar bli en vana, jag vill flytta dit synd bara att det är en liten lägenhet, så skönt att vara i stan! blä för mitt vännäsby, så less! fast  samtidigt väldigt mysigt! sen for vi på match. dale - pixbo!
Emma hämtar sin lilla nemo idag! För mig står det helt still, heeelt still! vet inte riktigt vart jag ska börja..






jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.
det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt!



 


16 november

ändå mysigt med lite snö! frågan är ju vad vi ska göra på nyår? någon som har nått förslag? vilka ska till hemavan? förra året var vi på Plaza, underbart mysigt! väldigt trevligt folk, annars är ju en hemmanyår också mysigt bara man har ettt mysigt sällskpå. jag vill bara ta på mig min guldklänning!

imorgon ska jag på badhuset med min syster. simma lite, sen dalen - pixbo!
sen på tisdag ska Emma hämta sin lilla Nemo! åh! :)






Många människor springer efter lyckan likt en
tankspridd man som nervöst letar efter sin hatt,
 medan han hela tiden har den på huvdet eller i handen.

16 november












16 november

fredag: jag mamma och pappa for och åt pizza, väldigt mysigt! sen föjlde jag med min granne Frida med att ta in hennes hästar! efter det for jag hem till Hanna där vi pratade och gjorde oss lite i ordning, sen for vi hem till Elina och Dala! :) mycket trevlig kväll!

lördag: matcher heela dagen, vi åt tacos hos pappa, sen for jag hem till Emma, där vi bestämde oss för att fara till Liv, där Amanda och Anna var, ni är världens bästa tjejer! så fruktansvärt skön och bra kväll! kladdkaka, frukter som vi doppade i smält choklad och bara mys och prat!

söndag: äta, idol och stjärnor på is, nu träning!





puss, upp till dig!

14 november


Ta tag i dina problem…det är enda sättet att få dem att försvinna.
Du kan inte fly från morgondagens ansvar genom att undvika dem idag




Lycka är inte sommar, lycka är sol när det har regnat länge
puss

13 november

torsdag, kräftan (21/6-22/7)
Kärleken kan vara en besvikelse nu.
men låt dig inte nedlåtas. Du kanske
bara hade för höga förväntingar?


jag och emma var på match igår och city vann, med 4-3.
jag gillar inte riktigt det här vädret, jag vill ha mycket snö,
eller bara mycket sol! idag hade jag tänkt att vara med Frida!
vi kommer nog på något roligt! sen har jag träning!
redan fredag imorgon, ska vara lugn! match på lördag!








gååå din väg, gååååå!


12 november

veckorna bara springer fram. snart är det första advent också. det tycker jag är hur mysigt som helst. gillar dock inte julen! tänk om, bara fara till thailand! vill du följa? Igår följde jag med Anneli och Frida på match. Thoren - spöland! vet som inte riktigt vem jag ska hejja på! Men thoren vann iallfall.. Idag ska jag till stan, äta med mormor, sen blir det match igen, city - jönköping! Gumman, jag hoppas på en liten Tilda!

tänk om jag bara kunde ringa och berätta vad jag drömde inatt. du skulle skratta. det vet jag! en helsjuk drömm! jag försöker att varje dag inte tänka på det. men det är svårt. ska försöka att bara stänga av allt och börja om som jag och Emma brukar säga..






idag känns allt bra!
puss

10 november

har varit på stan idag med Hanna en sväng, mycket trevligt!

känner mig ganska lugn nu, vet dock egentligen inte varför, men förra veckan var hemsk, men om jag inte pratar med dig går det faktiskt bra och du gör mig glad, det lilla som du gör.

nu mat hos pappa, sen träning div1! kul! :) puss!



igen.







"tänk om.. nu"

det man inte vet mår man inte dåligt över

























































8 november

Vaknade av att min kära Linda ringde, dock väldigt längesen, men vi har alltid nått intressant att prata om. Sen efter det kunde jag sååklart inte somna om igen, gårdagen blev rätt mysig ändå. först middag på tapas, sedan for vill till böleäng för att träffa Emma, sen gick vi på två våningar ett tag, oj vad jag gillar det stället! skön stämmning!
nä nu ska jag gå på en promenad sen göra mig i ordning! kanske ska se city match men får se..





jag hörde en dikt på lugna favoriter för ett tag sedan,


Det handlar inte om att hitta någon som är singel,
utan om att hitta en till som inte vill vara det längre!

Ännu en till utav sex miljarder
som vill hålla en annan hand
hårt och som skulle kunna tänka sig
att aldrig någonsin släppa.

Någon som faktiskt börjar förstå
att vintern kommer
och för med sig kylan
(igen). Den kyla som bara två
tillsammans kan gömma sig från.

Det handlar inte om att hitta sin själsfrände
snarare om någon som kan tänka sig att bli!

Någon som faktiskt vill
veta allt det där om dig
sånt du aldrig berättat förut
aldrigmen sådant som ändå
är en del utav dig.

Någon som
aldrig någonsin tröttnar
på din röst
och som låtsas om
att han inte hört skämtet förut
bara för att ditt skratt
får honom att le.

Det handlar inte om att bli kär vid första ögonkastet
det handlar om att fortsätta vara det, dag efter dag...

Att fortfarande vakna nykär
med ett leende på läpparna
och att fortsätta älska
samma kropp
samma själ
samma person
dag ut och dag in
och att våga älska
alla hans brister
(som han hatar)
annars älskar du ju
inte hela honom.

Det handlar inte om att hitta den perfekte
det handlar om den som är perfekt för dig!

Den enda som i dina ögon är
(om möjligt) ännu vackrare när han sover
och som få dig att skratta
av att bara finnas till.

Och han är den enda
som får dig att räkna alla tankar
av saknad när han inte är nära

Det handlar inte om att hitta någon att leva med
det handlar om någon man inte kan leva utan!








7 november

alltså ni vet då man drömmer att man springer men inte kommer någon vart? att man blir jagad och springer så fort man kan men står fortfarande still?

jag var med Emma igår på stan, vi gick omkring på lite djuraffärer för att kolla på saker till Nemo, hittade riktigt snygga saker som Emma ska köpa, jag köpte en tröja från gina 149:-! sen gick jag hem till mormor där vi åt spagetti och köttfärssås. sen hämtde jag emma och for på innebandy! såklart säger jag bara.. haha!





bobo?




ha en bra helg, det ska jag iallfall försöka ha! puss

5 november

det var super väder idag, tog en promenad, sen så tvättade jag våran bil, det behövdes verkligen! det är så då man bor ute på landet så behvös det göras väldigt ofta nu den här årstiden! Emma var och kollade på en liten hund igår, åh jag och Nemo kommer att blir bästa vänner, haha! hoppas att han inte blir så uppkäftig som hunden på stan som bet emma i benet. veckorna går så fruktansvärt fort, och jag lyckas med i stort sett ingenting, eller ja subway, men var är det? typ ingenting! är det meningen att jag ska få ett jobb så borde väl den dagen kommer snart nu tycker jag, eller så kanske det är meningen att jag ska flytta.. dags att gå på arbetsförmedlingen imorgon och diskutera!
nä nu ska jag äta, sen göra mig i ordning inför träning! helgen blir nog lugn som det känns nu iallfall! kolla på match imorgon lördag och söndag! tacka för det!

 

 

 


 

 

♥ ...... ♥ ryck upp dig? | näääääe!

2 november

ingenting, godnatt! måste sova helt slut! kan nämna att helgen bara varit jobbig!
dumt, att jag ens orkar skriva något..








puss!




RSS 2.0