28 september | bara för att

..bara för att jag saknar att vara brun och värme, så bjuder jag er på lite bilder! mina ko-shorts, har en väldigt stor betydelse för mig då jag är utomlands, något som alltid tas med på mina resor! alltid sköna att ta på sig efter en lång dag vid havet, då man känner att det bränner på benen.. sen är dem inte världs sexiga men det bryr jag mig inte om! (hahaha)
imorgon slutar jag 4, då ska Lina få göra något åt mitt hår! sen blir det en spännande period framöver, kommer in på det senare!
nu blir det att hoppa i säng, är trött som tuusan! säger godnatt och hoppas alla får en bra dag imorgon! för det ska jag ha!
Puss och godnatt!
Jag och Sandra

Skönt!


haha!





21 september | KANON








21 september | livet är upp och ner

.. vet inte riktigt vars jag ska börja, jag mår bra! jag har ett bra jobb och trivs med livet, men en del små saker som borde bättras är väl att hitta en lägenhet i Umeå, att får saker och ting att "fungera"..

Sarah och Elina beyder mycket för mig! sen är jag så fruktansvärt besviken på en del, man växer ifrån varandra och kommer troligen aldrig att hitta tillbaka! men så är livet, när någon annan går, kommer en ny! bara att gå vidare! 

Jag skulle vilja fara ut och resa, man har ju ett jobb som gör att man verkligen blir sugen på att åka iväg, Thailand är ju mitt favorit land, varit där 2 gånger! nu sist i koh samui med Patrik! vilken underbar resa! kommer aldrig nånin att glömma! Patrik betyder så mycket för mig! ♥



 




nu blir det att se sex and the city, och om ni undrar vaför jag alltid ser det så har jag HELA boxen!
..ta dagen som den kommer, för man vet aldrig vad den har att erbjuda!


15 september | höst regn

.. det är så mycket man vill i sitt liv, det gäller bara att inte vara lat och slappna av! var och tränade innebandy ikväll, med div 3! gick väl ändå hyffsat med tanke på vad LAT jag precis har blivit, jag har ett gymkort på Haga som jag utnyttjar alldeles för lite, slutar 18.15 dem flesta dagar och måste typ ALLTID passa bussen hem till Vännäsby, för att jag för tillfället bor här! så någon som har en lägenhet i stan kan väl ringa mig?

ligger nu i sängen med en ansiktsmask och kollar på sex and the city, Måns min söta katt ligger vid mina fötter, ska snart sova, är det bara jag eller är man trött i huvudet? kanske beror på vädret? vad vet jag!

på tal om helgen så var jag med Sarah i fredags och åt på droskan, riktigt gott! sen hade vi grillkväll hemma hos henne på lördag och utgång! så trevligt!

nu blir det sova! älsk!







funderar på att göra mitt hår lite mörkare igen, jag får aldrig nog, eller kan nog snarare inte bestämma mig?




9 september | höst

se på sex and the city, sen sova! imorgon blir det kanske bio med sarah, och innan jobba och fixa naglarna!

bjuder på en bild från i sommras!

godnatt!







7 september | jag är sjuk och glad


har varit en mycket trevlig helg, först en riktigt mysig middag med Sarah, och sedan utgång! dagen där på åkte vi på bröllop, tror aldrig att jag har svalt så mycket tårar någon gång, kändes inte rätt att storlipa i en kyrka! men många glädje tårar blev det! riktigt lyckat bröllop och de hoppas jag att ni också tycker!

idag är jag hemma, brukar aldrig vara sjuk (peppar peppar) men nu tydligen, feber och ont i halsen så förbaskat, men jag ska till jobbet imorgon, kämpa på bara!

sen en fundering, ska inte ens bästa vänner alltid stå vid ens sida? eller hur är det ordspråket går, man tappar många vänner men dem riktigt finns alltid kvar? tur man har bra vänner som förstår, men samtidigt tråkigt att vissa inte ens finns kvar! det är mycket som har hänt på sista tiden, men det är bara att leva på ! life goes on!


så njut nu av lite underbara bilder! tog så länge att ladda upp dem! kommer troligen mer sen! <3




tårtan!



ja, vad säger man? kände mig som en kanin!



Lars och Patrik :)



stylist åt robyn och jag :)



vilket underbart par, och tack för en riktigt lyckad och rolig kväll!
all lycka till er !




puss!


RSS 2.0