den sista september

imorgon är det redan onsdag! veckorna går sååå snabbt, åh min mormor ringde idag från kreta, dem hade tydligen hamnat på ett jätte fint hotell och allt var kanon bra! bra väder! alltså jag gillar inte då typ alla bra program går samtidigt. idol, top model och andra avenyn! usch! var ute på en promenad ikväll också, väldigt skönt!

träning imorgon och på torsdag, sen match i helgen!


nä nu ska jag lägga mig och se filmen "du och jag" sen sova..









blond, mörk?
hittade en gammal bild på när jag färgade håret mörkt förra hösten.. haha !!
..men när jag ser dem här bilderna vill jag såklart ha ljust.. :)

puss!

take a bow









börja om

fredag: jag, Linn Emelie och Monalisa hade vår egen lilla lagfest. haha! sjukt mysigt i Linns "lappkåta" på gården, men tända ljus och massa vin! sedan X!

lördag: var hemma hos Emmas mormor, trevligt, nästan alla tjejer var samlade, hade vårat eget lilla kalas! mys! sen corona!

söndag: lång promenad, ananas och vindruvor + andra avenyn! min söndag!




strax träning!!


mys, tack :)



Om allt verkar gå bra vet du förmodligen inte alls vad som pågår.


t o r s d a g

vaknade tidigt imorse, men somnar rätt tidigt också, skönt på ett sätt! köpte idag en kjol, ett par skor, leggings och en tröja. träffade Emelie idag på stan, jamen då taggar vi lagfest!

nä nu ska jag gå till pappa och äta, sen träning! skönt!


vet inte riktigt hur det där kändes, men det ska nog gå bra! eller inte..?





... aja,hejdå!

en bättre dag

kom nyss hem från stan,var och hälsade på Nina idag på scandic. oj vad glad jag blir då jag ser henne! hon skulle ha fransmänn på besök ikväll, hon tyckte att jag skulle stanna och prata lite franska! haha, nämen jag skulle komma tillbaka senare någon dag och så skulle hon bju på fika! Har varit på maxi och lämnat in massa Cv och på ersboda, hann också gå in till emma en sväng på dressi. alltså vad gult och fint det är ute, jag och Frida är helt fascinerad över alla vackra färger som finns på träden. åh vad det är fint!

nu ska jag på träning!



  • puss!


o n s d a g

nu börjar vi om, igår såg jag på andra avenyn dem första 3 avsnitten, åh jag gillare! sen tog jag en lång promenad i det fina höstvädret men skön musik.

..ska till stan snart med Frida, fara runt på maxi osv :) sen har jag träning ikväll!
det pratas om att det ska vara lagfest på fredag? haha kommer att bli kul! lördagen fyller micha år, vi ska ha ett litet barnkalas! haha! smultron!!

jag har bestämt mig!







  • thailand 09?

t i s d a g!

vet inte riktigt vad jag ska skriva, kanske kommer på nått bra sen,
men ville bara visa att min granne har världens finaste hund, puh! :)





jätte jätte söt!



usch vad jobbigt!

l ö r d a g

gårdagen blev bara mys, ett glas vin med emma och michan sen åt vi pizza!
ikväll blire däremot mer vin ! :) haha! jag kom just hem från en lång promenad, hösten är det bästa jag vet just nu! tack för det! fångar man ett löv i luften får man önska, eller hur hanna? :)



så rätt, så rätt!




sometimes I miss you.


rise to the occasion






fredag igen


ingetalls! ingenting!








emma & emma, det bästa!



höstmys!





puss från mig!

godmorgon

sitter här medans emma duschar,  igår var vi på stan en sväng sen åt vi kebab med ris, riktigt gott! sen for vi upp på dressman och jobbae lite sen på ett litet äventyr med bil :) sen hem till emma och åt rostat med ost och marmelad,  göttse!

nämen herrå! :)


"bara du gillaren, så blir jag glad"

onsdag

alltså det är sååå kallt i mitt hus så jag håller på att frysa ihjäl, huvva, undra just när dem ska sätta igång värmen? alltså det är 8 plusgrader ute, fast det brukar kännas varmare då snön kommer, det ser verkligen ut som att snön håller på att komma när som helst, alldelles vitt på himmlen! saknar hemavan då man tänker på vintern! åh ! :)

ska snart göra mig i ordning och fara in till stan, ska vara med Emma och Michan ett tag, sen äta hos mormor!


men på tal om annat så är höst verkligen mysigt? :) gillar då det börjar bli mörk på kvällarna och när löven faller,
förra hösten var jag mörkhårig och långhårig! Hanna och jag :) saknar dig!


nämen njut av denna låt, back to work, plaza! eller hur emma? :)






höstmys!

gokväll

sitter och kollar på tv; idol och top model!
har nyss kommit hem från en låång promenad, tror att broarna runt är drygt en mil! ska skjutsa malin till stan alldeles strax,



puss!

jobbiga söndag

i fredags satt jag och elina framför öppen eld i eriks stuga, vädligt mysigt!


alltså vilken gårkväll.. det finns inte så mycket att säga. vilken röra! vi for iallafall på corona, väldigt trevligt faktiskt och kvällen slutade med att jag höll på att frysa ihjäl! puss! ikväll är det iallfall "ensam mamma söker", skönt! åh vad jag är trött. ska lägga mig i min sköna säng och bara själv dö ett tag.. sen städa, ser så fruktansvärt ut, kläder överallt! ;)

har ni drömt något som känns väldigt sant och när man vaknar blir man väldigt besviken eller ibland blir det "tur att det bara var en drömm" men samtidigt, drömmer du att du är kär så känns det bra i kroppen då du vaknar. jag hatar drömmar då dem blir för verkliga, då det skulle kunna vara sant det man har drömmt.. aja nog om det! :)








"åh såg du, han pussade mig"

Lördag!

kom nyss hem från match. haha vi var verkligen bara 8 utespelare alltså 3 avbytare och obbola var ju minst 15 stycken + att dem hade en 5:a från div 1. fusk!!! men vi forlorade med 4-3, men riktigt bra spelat!!! tjohooo!


nu blir äta sen hoppa i duschen, sen skål!
njut av denna låt!




puss!

Fredag!

känner mig inte peppad ett dugg på nånting, ska snart in till stan och färga håret.. blev ett litet misstag här om dagen! haha dumma jag, lär mig aldrig hatar gult hår! men nu blir jag gråhårig igen! kanske visar en bild! :) har match imorgon kl 12 så det blir väldigt lungt ikväll.. kanske ska till elinas eriks stuga och bada tunna och såvidare.. kanske blev som jag tänkt mig ändå.. men samtidigt inte..

nu måste jag snart rusa till bussen! fortfarande puss från mig!





frida och jag, smultronvin! två troll ! hahaha!



bussen in till stan, ronja och frida! :)


Ronja Frida och Elina!


jag emelie och veronica!

kväll

har nyss kommit hem från träning. sitter med bärbara datorn, oj så skönt! har nyss ätit yoghurt med honung, låter inte så gott men det är det kan jag lova ! väldigt gott! något grekiskt! jag ska snart se "sex and the city" sen sova, imorgon ska jag upp och skriva ut minst 10 CV. sen bara ut och söka jobb! 

har match i helgen, skönt, lördag! sen vet man inte vad som händer.. 



godnatt puss!

onsdag!

jag drömde verkligen att jag var i thailand inatt.. fast jag hade samma balkong som här hemma.. klimatet och värmen! ja tack! snart två år sedan, 3 mars 07! åh vad jag vill fara! februari 09? ja tack ta med mig dit! alltså jag vet inte varför, men är så less, behöver bara nån ändring på allt, gick in på arbetsförmedlingen och kollade på jobb (samtidigt som jag pratade med Emma) kollade på jobb i Uppsala, tror du inte att det ligger ute en annons att jobba på dressman och sen fanns det ute en på subway också! haha hur skulle det bli? ja.. men Uppsala, går det? kanske inte.. tittade också på reseledare i bulgarien, lätt faktiskt väldigt lockande, men man kanske inte ska börja med nått sånt stort steg.. lugn nu emma!


förlåt för mitt panik, det börjar bli mörkt, man vill kramas, det är allt!
samtidigt ja, men samtidigt nej, eller hur emma? så rätt men samtidigt så fel!

:) puss!




!!!!!!!!!!! take your time

måndag!

fredag: jag och frida for in till stan och åt på subway, sedan hem till emma och drack lite! sen ut! haha var sååå nära på att vi inte kom in, hade fått fribiljetter av någon söt kille, försökte gå in på clubvibe men vakterna var stenhård eller en vakt var det iallfall så vi gick en sväng, sen tänkte vi gå ner på x3m, då kommer vi dit och lämnar fram biljetterna och vakten (samma vakt som var på clubvibe) säger att vi inte får komma in för att biljetterna har gått ut, (klockan var 3 minuter över halv) och jag skriker va! och slänger biljetterna framför mig på marken (tur att jag inte rev sönder dem), sen ser vi räddningen "rehnholm".. han frågade varför vi slänger biljetterna och säger att vi självklart får komma in! haha! tack annars hade jag grinat!!!!

lördag: både jag och emma var väldigt trött så vi gick och såg dalen match, alltså vilken match! umeå city gjorde 2 mål på mindre än en minut, men dalen tog igen och vann tillslut med 8-7, men spännande! sen gick vi hem till Emma där vi åt rostat och bara pratade!

söndag: blev så lungt som man bara kan tänka sig, jag var ute på en promenad sen åt vi tacos till middag som var hur gott som helst, sen såg jag på "ensam mamma söker" sen sov jag i stort sätt! skönt :)

i veckan har jag träning idag, tisdag onsdag och torsdag! sen match till helgen!
hör hur mysigt det här låter, att ha en stuga vid havet och en badtunna nere vid vattnet, tända en stor brasa och grilla korv men en stor mysig filt runt sig, ja det ska jag göra i helgen! men någon som har en stuga vid havet? hm..



Oavsett hur bra du gör en sak så finns
det alltid någon som inte gillar det.






måns mys!

godmorgon

..vaknar väldigt tidigt nu förtiden, har som vänt på dygnen! det är väl egentligen ett plus! har i stort sett bara tränat i veckan,  alla dagar förutom igår, har dock inte jobbat något alls i men till helgen blire troligen jobb! han hade glömmt att ringa mig, haha snyggt! nämen igår fyllde frida 20 så jag var där och åt tårta ! mysmys!
jag vill ha ett heltidsjobb!!!!!!!!!! nä nu ska jag ta en promanad! :)







smultron puss!

Om du inte vet varför du misslyckades
är du inte klokare än när du började göra felet.

2 september

träningen igår gick verkligen super super bra, sen såg jag och frida en träningsmatch, div 2 spöland mot strand!




jag och frida gick ut på en promenad idag, till skogen, väldigt mysigt faktiskt! sveamössan! :) jag gillar hösten! sen gick vi hem till henne och åt kyckling och jordgubsyoghurt! vädligt gott! haha! tack för en bra dag!

emma hörde av sig idag också. haha tagga helgen sa hon bland annat! ;)

kanske att jag troligen drar till turkeyyy jag och frida på torsdag nästa vecka! men inte säkert än!

puss från mig !
råbra

Måndag


en vädligt lugn och skön dag! promenad osv. nu träning!
jag och Frida som hade tänkt fara till turkiet nu på torsdag.
men hon har lixom brutit "båtbenet" eller handleden i handen. typiskt!
kanske blir nästa vecka, om priset är på samma, fast kanske jobbar!
















sötaste! puss från mig!


RSS 2.0