31 oktober

såklart! aj!

nu ska jag göra lite ärenden, ska på arbetsförmedlingen bland annat! sen blire mys middag med emma! har match imorgon mot dalen, troligtvis blir det vinst denna gång, men man ska väl inte hoppas för mycket. vi vann mot Obbola och Obbola van mot dalen! så det finns stora chanser att vi vinner!

du gör mig så arg och helt tokig, men det kanske är sant det du säger, jag har varit dum och dålig på alla sätt. men alla glada och fina minnen då? ja dem försöker man väl att gömma så mycket som går. nä jag orkar inte ens! jag minns iallfall förra haloween! dags att börja om på riktigt denna gång! tack och hej!









UR SPÅÅÅR!!!!

30 oktober!

ingenting! just nu!

vaknade vid 08.00, känner mig seg i kroppen, hade fruktansvärt ont i ryggen igår. vet dock inte varför. idag har jag bara ont i kroppen. usch så jobbigt! skulle aldrig tränat igår, men det är bra att vara efterklock. var med Elina igår på stan. tack för det :)

 


 

nä nu flyttar jag! usch!
kollade på massa utbildningar för frisör, den billgaste jag hittade var den här. det är dyrt, men kanske värt?

 

Göteborg eller oslo!

Får eleverna jobb efter skolan?
De elever som har "rätt" inställning med ett aktivt engagemang, samt ett minimum av frånvaro, har än så länge inte haft problem med att skaffa sig jobb. Skolan försöker annars att hjälpa till.

Skoltider
Dagkursen varar i 6 månader, med undervisning 5 dagar i veckan från kl. 8.00 - 15.30. Kursstart i augusti och januari.
Kvällskursen varar i 9 månader, med undervisning 5 dagar i veckan från kl. 14.45 - 20.00, samt två lördagar. Kursstart i augusti.
Det finns plats för 24 elever.

Intagningskrav
Vi kräver endast grundskola som minimumutbildning. Efter att vi har mottagit ansökan, blir sökanden till en intervju på skolan, där det läggs stor vikt vid hur den sökandes motivation och inställning är. För de yngre sökande är det en fördel med tidigare praktik som assistent på salong.

Studieavgift
Skolan kostar 92.600 SEK inkl. moms. Avgiften inkluderar allt material som används i skoltiden, förutom skrivmaterial.


 













spåra totalt! sen flytt!



27 oktober!

jag vet inte om det är för att det är årstiden eller om det bara är att jag är sjukt allmänt less, men det kanske finns en förklaring till allt? nåja, kan väl berätta lite om helgen, fredags började med att jag och emma klipper oss. blev riktigt nöjd faktiskt. sen far jag och är med mich och reb, riktigt trevligt! blev dock X, men hade kul ändå. puss på dig med! haha! så synd att Görgen dog, jag lixom kapade hans huvud, förlåt! lördag, jag och emma var med rasmus och nisse, trevligt! sen cor, men vilket väder, regn och blåst, nu vill jag bara ha vinter, alla bråkade verkligen med alla, sjuk kväll! "håll dig på en meter avtånd, emma" haha lugn!
idag blir det en promenad för att få tankarna på nått annat, sen träning div1. kul!



det här gjorde min dag! haha så söt!







puss!



20 oktober!

alltså vad hände inte i helgen?
sjuk helg! otippad!











och du, förlåt för min lesshet!


orkar inte ens diskutera, emma vet!
dags att börja om?

24 oktober!

vaknade 7, var faktiskt rätt pigg, gjorde mig i ordnig sen skjutsade jag Malin och Sofia till skolan, så jag var hos frissan där vid 9 :) tack för att mitt hår blev såå bra! jag och emma satt bredvid varann, färg + klipp! :) sen gick jag på stan med Frida en sväng, nu hemma!

Emd är i umeå. shiiit! haha! åh!





- hej! brukar ni gå på x3m?
- ja det händer väl!
SÅKLART!! haha!


puss?

såklart, vi kan städa!

orkar inte ens diskutera, ta dagen som den kommer!


en lång och mycket rolig dag, såklart allt ska hända då vi är med varandra! städ i en hel lägenhet, tror att dem blev gladast i världen, så bra det känns då man gör nån nytta till någon annan!



nä nu är jag trött, äntligen jobb imorgon!





"såklart jag inte vill vara ovänn med dig, puss hej" tack!

ajust, såklart det blev så

fredag, vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka om nån eller något just nu, ibland känner man ingenting, vissa dagar känns det bättre, vissa dagar sämre, men hur känns det idag? idag känns det som ett stort frågetecken över allt. fara till ett annat land, börja om!



tavelsjö, lövön!



du behöver inte vara världens lyckligaste bara för att du har ett stort palats, ibland räcker det bara med att krypa ner i sin gamla ikeasäng med en varm kopp choklad med någon man tycker om. ta vara på dagen!



vi ser vad som händer.. såklart :) aldrig mer puss på dig..

onsdag 15/10

jag vaknade av att det blev alldeles för ljust i mitt rum, ringde Frida och frågade om vi skulle fara och träna. klart hon ville fara och göra det :) när vi kom dit var det tydligen inte alls gratis som vi trodde.. så vi gick ut på en promenad i det fina vädret istället! Sen for hon hem, jag såg dem nyaste avsnitten av andra avenyn! sen var det dags för träning, mamma skulle bort, pappa var redan på jobbet, jag blev less och sa att jag cycklar till träningen, men när jag skulle cyckla iväg så insåg jag att jag knappt nådde till ner till tramporna, jag hämtade en skitnyckel och försökte sänka sadeln, men gick inte! hade typ rostat ihop. åh så less, jag slängde cyckeln i backen och började promenara och ni som vet så bor jag vid statiol vännäsby och skulle gå till liljahallen, det är en bit. men tillslut tog jag mig till träningen, såklart så var det fys, sjukt ont i benen nu iallfall! men vi taggar match på söndag mot ersboda! spännande! :)
min dag har iallfall inte varit min bästa dag, jag och emma missade också dalen mot city var tydligen alldeles för mycket folk där!


nä nu ska jag fika och duscha!







ta mig utomlands, nu tack!


puss hejdå!

put your hands up for detroit

igår blev det jobb mellan 23.00 till 03.45. jag och amanda :) gick bara bra och var väldigt trevligt! sen hem, väldigt trött, nu var vi där igen, helt fel sovtimmar, men upp på morgonen Frida och Annica hämtade mig, gick på stan en sväng, nu sitter vi här hos Annica, har just tagit mig ett glas vin! gott! sen ska vi fara och äta, sen utgång! troligen!


spåra,spåra,spåra! dam dam di dam!









  vad är det jag vill?


torsdag - var det så här det skulle bli?

dagen börjar med att jag vaknar i min otroligt sköna säng, gör mig i ordning sen far jag in till stan, när jag kom in till stan träffade jag Frida, det första vi gör är att gå och äta. på max såklart, men egentligen gillar jag inte max. har blivit alldeles för mycket fylle mat, usch! sedan går vi vidare och jag köper ett par guldiga örhängen, eftersom mina är "borta" eller? jag vill ha tillbaka dem, för dom är mycket snyggare! ;P sen så försöker jag hitta en mössa, jag köper en grå som ser ut att sitta bra, men då jag kommer hem ångrar jag mig lite.. haha men det blev nog bra ändå! ;P

till helgen blire som jag vet hittils
fredag - tapas + jobb
lördag - middag + ut? troligen!
söndag - hemma kväll!





puss puss, du vet så väl!

det man inte ser finns inte


oj nu blev det mycket musik här, men sköna låtar! njut!
hanna har varit förbi här en sväng idag, vi planaerar lixom thailand -09!
får se riktigt vad vi har råd med, men jag far ju mycket mycket mycket mycket hellre till thailand än nått annat, så det blir nog så! haha sött! nä nu ska jag byta om sen springa hem till pappa och äta.. sen träning! och foten går hur bra som helst, är så glad för det! förra året var hemskt och året innan det ännu värre.. men nu är det i stort sätt bra!!! :)


 
 v











puss.. eller kram?

rise up






puss och godnatt! :)

helt rätt


"Man kan inte finna kärlek där den inte existerar. Inte heller dölja den där den finns
















döm inte allt du ser, tro inte allt du hör, säg inte allt du vet

jag vill verkligen kliva upp på morgonen sätta mig med mamma vid bordet och fika. sen fara till jobbet! men tyvärr. får man ju inte alltid som man vill! | efter varje helg säger man, åh jag tänker aldrig mer dricka och gå ut, men när helgen kommer blire ändå alltid att man gör det.. blä är så less, fast vi har ju ändå riktigt kul! Kunde verkligen inte sova inatt, sen bläddrade jag på Tv:n och såg att det var prison break på kanal 6, klockan var kanske 1 halv 2 ;P Tack för det! sen kunde jag sova!

  • glömde säga att Ketil tränade oss förra veckan! :)
  • hämtade mormor från flygplatsen i söndags, åh vad alla var bruna!
  • kollade på gamla bilder igår, från våra resor! åh vad jag saknar er!
  • saknar sommarkvällarna!





ajuste! puss!









jag gillaré!! :)


söndag

helgen lite kortfattat..

fredag:
jag emma och michan åt på tapas, oj så gott det är! sen var vi lite chaffis och så.. vilket slut på den kvällen.. Björn Gustavsson kommer till umeå imorgon! alltså åh!!!
lördag: for hem till emma, sen till reb, sjukt fin lägenhet! vi tog ett litet glas vin! sen corona. trevligt!
söndag: match, obbola, vinst med 3-1 + ett mål! jaaa! tack för det! :)
nu: nyss ätit, sen kolla på match!


"make my day" haha!



puss?

Det är ingen konst att vara lycklig, när allt är bra.

..känner mig faktiskt på lite bättre humör just nu och vet inte varför egetnligen. har lixom varit såhär dem senaste dagarna "hej, vad gör du? jag säger: men vafan tror du att jag gör" till vissa personer, oj dumt av mig där.. men men.. vi fick iallafall nya mjukisdressar och matchtröjor ikväll, vita + svarta, ändå fräscht! har också intalat mig själv att fara och söka jobb på ica kvantum kronoparken, har som varit emot ica butiker, men nu är det kriiiiiis! verkligen kris! var med Elina ett tag på stan också.. skönt! hittade massor som jag ville ha! nä nu ska jag göra lite fika, på tal om annat vad händer i helgen? utgång med Hanna på fredag? kanske det :) vi ser väl!


jag måste bara säga att den här tiden på året är nog värst. det finaste av hösten har redan varit. nu vill jag bara ha mycket snöööö eller sommar! inte höstregn! usch! fast rätt mysigt är det ju med höst på ett sätt!







puss från mig. söt du idag!

efter regn kommer solsken




puss!
lyssna // http://www.youtube.com/watch?v=uRUv13B_YbQ

1 oktober


.......

RSS 2.0