en kväll


24 juli !





vi började dagen med en fika, mums :) rätt mycket sås ;) haha!



Frida tog en prinsesstårta :)



sen for vi hem till rill, där vi sjöng singstar och drack lite :)




sen skulle vi på taket, jag och Annica diskuterade ;)




..och dagen efter var jag och frida med våran katt som vi hittade som vi döpte till djimlejonorm, och fråga mig inte varför :P


just nu sitter jag iallfall hos frida, hon städar och håller på, haha! vi har varit på starz och ätit lite blåbärspaj och äppelpaj :) nu ska jag snart hem och sova, sedan imorgon ska jag på stan med elina :)


puss från mig !


Övik

idag har vi varit vid havet jag min kära syster och mamma. oj så varmt det var, men väldigt skönt, har en fin sommar bränna! sedan for vi till övik där jag nu sitter på pappas jobb, har just varit och ätit middag. Den åskar, blixtar och regnar, Usch! snart ska vi fara hem, funderar på att gå på bio med min älsklings Frida och Annica :) kanske Emma om hon vill!


imorgon är det fredag! kanske ska gå på stan med Elina, förhoppningsvis!
sen är det bara att tagga utgång, undra om det är många som ska på stosjöyran?
hoppas på en lyckad kväll :)

kanske skriver mer senare,


puss från mig! 
<3


"man kan inte alltid leva sitt liv efter hur det kommer känna imorgon, vad lever man då för liv"
ur filmen;
du och jag!

Havet

jag har varit vid havet idag och det var grymt skönt, men varmt!

ska berätta lite om vad som hände igår. kvällen började att jag tog en liten promenad med roony, sedan ringer emma och är sugen att gå ut. "och varför inte, tänker jag". jag far hem till emma, vi blandar oss några groggar, sen går vi ner på stan. vi blev sugen på godis så vi gick in på hemmakväll för att köpa lite snacks, sedan då vi kommer ut därifrån, frågar alla  om vi ska på bio, men nej, det skulle vi inte.. :P vi går sedan till plaza, där vi sätter oss och dricker ett glas vin och kollar på när alla flygvärdninnor checkar in. sen går vi mot taket, där kvällen slutade super :) hittade 200 kr, när addi och emma hade den vanliga diskussionen. väldigt värt !!

söndag!
jag vaknade mådde lite dåligt, mamma hämtade mig hos emma, sedan for vi till havet, vi låg där kanske 5 timmar, riktigt skönt, påvägen hem sov jag, var sjukt trött, jag sov till klockan var halv 7. sen for vi på Johannas och alfs, minnesstund.
träffade Frida och Anneli,  dem är helt klart bäst!

"jag vet vars johanna är, hon är i himmelen, där hon leker"







träd
puss från mig!

mitt första!

jag kände verkligen att det var dags för mig att skaffa en blogg. för att jag har så mycket som jag vill säga.. :)

allt känns så himmla konsitgt av det som händer, det känns så overkligt, kommer nog att ta ett tag för mig att förstå vad som hänt. Johanna!

men nu till det som jag har att säga idag, min kamera blev stulen i helgen och jag blir så fruktansvärt arg på han eller dem som gjorde det, för att alla mina bilder och minnen från resan som vi har varit på är ju som sagt borta.
iggesund, skara, göteborg och lyxhotellet i stockholm! men men.. jag har ju bilder i huvet.. men jag som ville visa..








nu ska jag lägga mig ute i solen igen och bli lite brun :)
kanske skriver lite mer sedan :)

Puss från Emma!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0