31 mars | varje dag, samma tillfälle..

jobb imorse, gick super, förstår inte vad som hänt med mig.. frågan är ju! sen gick jag på stan med Emma och åt lunch, gick också in på ticket för att kolla lite på en sista minuten resa, kändes bra!

ödet bestämmer, tycker bara att det skulle vara skönt om ödet kunde göra så att det blev lite bättre.. har man någon att sakna så är det jobbigt.. som jag sa, det känns som en stor mur som man bara inte klarar av att gå över själv, det är någon som måste hjälpa en att ta sig över. antingen någon som lyfter över en eller någon som följer med..









träffade också Djimlejonorm här om dagen. som bara Frida förstår vem det är :)



- jag har också sökt skola, men tänker inte säga vad förrän jag vet om jag kommer in eller inte :) spännande!
puss hej!


30 mars | skog

dagen har varit bra och skön! skoter i skogen och bara va, är nått som jag vill göra varje dag! skönt! nu har jag nyss varit och tränat,  nu blir det bara mys framför tv:n! jobb imorgon! puss!











"tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än vad du tror"
minns du? om du någon gång läser?

29 mars | it will never be the same again

goddag! söndag är en skön dag, bra på tv, och man kan bara slöa! men då har man en vecka med jobb som känns mindre bra, men det blir pengar och då blir man glad. Helgen har varit skön, riktigt bra, fredagen var vi på bio jag Emma Emma Fredrik och Fredrik, sjukt att alla ska heta likadant! vi såg män som hatar kvinnor en riktigt bra film som bara måste ses, riktigt rå men också riktigt bra! gårdagen blev en rätt hyffsad lyckad kväll, jag jobbade på dagen, sen blev jag hämtad av Fredrik, tack så jätte mycket! sen for vi hem till han och drack lite vin och lyssnade på jätte bra musik, sen avslutade vi kvällen på corona, och jag blev james bonds kvinna, haha! spring!




såklart det alltid ska bli så, vad kommer härnäst? det återstår och se..
nu är det verkligen, det kommer aldrig att bli det samma igen.


ha en bra söndagskväll! för det ska jag iallfall ha! :)



 


26 mars | back to you







njut ba !!

26 mars | dags att uppdatera

oj hejba, var ett tag sen jag skrev nu. har en del att säga!

helgen som var hade vi riktigt kul! först på fredagen drog vi på en liten roadtrip jag Kotte, Emma och Fredde, for och åt på max i Övik och bara njöt av att åka bil, sen lördagen var det Fridas fest, hade riktigt kul, men blev dyng. . . där vid halv 8. shit vad hände? inte bra att spåra. men jag var ju inte själv om att göra det.. ;) och såklart jag och Emma skulle träffa en engelskman på donken senare på kvällen, vi säger alltid "skämt och sido" så det blev en bra översattning, med "joke and a side", engelskmannen måste ju tro att vi var helt knäpp. men det är vi ju också på ett bra sätt! :)

i veckan har det varit jobb, och umgåts med Emma. Igår var vi med K och F, for på pipes och satt oss där, riktigt mysigt och mycket folk. kanske beror på att det var löning. men fanns inte ett ända bort på olles och klockan var bara runt 8 halv 9. så då blev det pipes, mys! sen hem. kunde inte somna, men det är rätt typiskt mig, upp tidigt idag, jobbade sen for jag till mormor och åt lunch, där min moster också va! länge sen vi sågs! jätte trevligt och senare blev det middag lite senare med emma på stan! :)

nu är jag hemma, ska bli en skön kväll! fara och handla med mamma sen senare ikväll somna till sex and the city!





drömmer om dig varje natt!

22 mars | joke and a side

gårkvällen blev lyckad, först var jag på västerslätt med massa tjejor för att fira Frida för att hon fyllt år! sen for vi till Grubbe hem till kotten, riktigt trevligt folk, men jag mådde dåligt!

idag har varit en riktigt slappar dag, som söndagarna är till för! snart blir det beck och sova!

puss!




Gårdagens ord

"Du anklagar kvinnan för att gon fladdrar från den ene till den andre,
klandra henne inte, hon söker en pålitlig man
."

20 mars | det regnar och regnar

jag har sovit dåligt dem sitsta nätterna och vet dock inte vad det beror på. kanske att det är bara för att man har så mycket energi i kroppen, när det börja bli ljust ute! Annars har dagen varit bra, har varit hos pappa och hälsat på, sen for jag och mamma och handlade och fikade! riktigt trevligt! Imorgon är det Fridas 20 års fest, med "my super sweet 20" tema, kommer att bli jätte kul!

nu har jag nyss ätit, ska göra mig i ordning och sen fara in till Emma! troligen bio! jag vann ju en biobiljett här om veckan, värt! :)

puss!









17 mars | sol

sov jätte dålig inatt, kan bero på att det är så myket att tänka på, hemska drömmar också! men när jag väl hade vaknat och klivit upp, var det hur bra väder som helst ute! blev jätte glad, så jobbet idag gick också super bra! sen gick jag och Emma på stan, satte oss på apberget och åt en subway macka. jätte gott och solen lyste! och min käraste Frida Sjöberg fyller 20 år idag, så ett stor Grattis till henne! :)






skämt och sido, jag är glad, du är konstig!





15 mars | skämt o sido

har varit hemma hos Hanna och hälsat på idag, väldigt trevligt! nu blir det film och mys! är ledig imorgon som känns hur skönt som helst. puss!





lyssna och njut så mycket ni bara kan!

15 mars | bag in box






There are many things that i would like to say to you, But i don't know how..

15 mars | älskar vädret

oj länge sen jag skrev nu, har varit så fruktansvärt less i veckan och inte haft tid men nått! veckan har bestått av jobb och umgåts med min bästaste Emma.

helgen har också varit bäst på länge, och det behövdes ju! fredagen var jag med Emma och åt tacopaj sen for jag och va med Fredde och Fredrik, vi bara umgicks och skrattade när vi for till hans stuga i sörmjöle! Lördagen bestod av skoter hela dagen, och ont i kroppen har jag verkligen idag, man spänner sig så fruktansvärt så att man inte ska falla av i en stor vattenpöl på sjön som emma gjorde. haha!  kvällen bestod av god mat och vin med världens bästa sällskap till melodifestivalen!

jag ska ta en liten promenad nu, för att det är så fint väder, blir glad då jag känner vårkännslor!


att jag aldrig lär mig!
men klart känslorna kommer fram,
bättre de än att hålla dem inne.

8 mars | skön söndag

gårdagen var den roligaste på länge, jag åkte hem till Emma, vi for och köpte godis sen hämtade vi kotten och fredde och fick köra en bra audi, vi körde mest runt hela tiden bland annat vännäs och tvärlålund, med mycket bra musik och värledens bästa sällskap! som jag och Emma sa igår, man kan verkligen vara sig själv. och det är ett tecken på att man mår bra!

idag fick jag och mamma världens ryck, vi moblerade om mitt rum för att jag vill inte att det ska se ut som förr, dags att glömma på riktigt, ändå var männiksor kan vara så konstig, man kan tro att allt verkar lätt och bra, men i själva verket är det inte alls nått man förstår sig på. Det där var lixom droppen och jag lovar att jag aldrig kommer att titta åt ditt håll igen som det känns nu! att det kan vända så snabbt, det är inte okej!


det bara lyser i dina ögon!




 även om det är nått dåligt så mår man ändå
bättre av att veta det än inget.



7 mars | igen, glad!

kommit hem från promenaden och big jump, såklart träffade jag mina bästa killar, Kotten och Fredde så jag och malin fick skjuts hem från vännäs på deras skotar! dem hade kört hit ifrån stan! De där är något som verkligen behövs! det är 6 plusgrader och strålade sol, nu missar du nått! åh vad jag gillar då man får vårkännslor!

pappa har bjudit oss på mat, så ska snart gå dit och äta, först duscha och bara njuta av den här dagen!







järn, järn, järn död!

7 mars | tänk

Ångra aldrig något som får dig att le





7 mars | jag glömmer aldrig 3 till 17 mars


'


ibland, bara! eller egentligen hela tiden!

7 mars | Lördag, fint väder

tror aldrig jag har haft såhär mycket träningsverk sen jag hade en snowboard lektion i sandkammen, ska ta en promenad till vännäs och kolla på big jump, hoppas att det blir lite bättre i kroppen då! var faktiskt värre idag än igår,
Jag och Emma såg på Lets dance igår och sen hämtade jag Malin, for hem satte på en film och somnade väldigt fort.

fint väder, jag är GLAD du är konstig.. pusshej!

6 mars | oj vilka drömmar

dagen började med att jag och malin skulle jobba i backen, väldigt stressigt! men det gick bara bra tillslut! sen kom Emma och Jonas och åkte lite! mysigt! dem senaste gångerna jag har jobbat så har jag fått ringa 112, till två stycken som har typ brytit foten och en ett stort sår. hemskt! helt otroligt ändå att amubulansen är på plats på typ 3 minuter!

nu ska jag äta, sen vet jag faktiskt inte alls vad som händer! Less och trött egentligen! sjukt vad jag har träningsverk, jag och Emma var på body pump igår! haha! det är faktiskt bra att träna om man är lite sådär små arg!



Grattis Sarah till körkortet :)


jjaa, dåligt! puss!

5 mars | jag vill ha vår

igår jobbade jag, sen åkte jag in till stan och for på badhuset med Emma, oj vad träninsverken är skön idag! riktigt skönt, nu ska jag ta en promenad sen bara ta det lungt!






man ska inte gömma problemen!


3 mars | för din skull

helgen har varit väldigt bra, fredagen blev bara lugn, jag och Emma såg melodifestivalen och sen for vi till teg och skjutsade lite folk. i lördags blev det dock utgång, jag Emma, Emma Petra och Nadja, hemma hos Nadja! riktigt trevligt! och slutade på rex. nu har jag varit hemma själv i några dagar, riktigt skönt! men idag kom familjen hem från borgafjäll! jobb hela dagen idag och resten av veckan också!

i söndags var jag hemma hos Frida, hon hade babyparty, massa trevligt folk,god ostbricka och roliga lekar! lillgumman kommer ju snart, i april! åh så spännande!

så till helgen blir det bara bra, otippat och kul, som det alltid blir!

för din skull, det vet du!





puss!

RSS 2.0