16 januari - snöstorm

Sarah var här i fredags och vi gjorde middag, lax i ugn, potatis och även mycket romröra! sen spenderade vi kvällen till att se på let´s dance och även kolla på gamla bilder! älsk!

det blev en riktigt rolig går kväll hemma hos Erika och Robert med Anna och Lars! vi drack lite spelade spel och egentligen bara tog det lugnt! Skönt när man har helger då man känner att man orkar kliva upp söndagar så idag har jag spenderat min tid på att tvätta, varit på Intersport en sväng, där jag hittade mig en sport BH på rean och även sett på innebandy match!

i morgon börjar jag 12, jag och Emmakalle ska fara iväg och träna kl 07.30, snacka om, att vi är duktiga! sen blir det nog en väldigt lugn och skön måndag, känner att jag inte får stressa för mycket, min mage mår inte så bra av det. eller vem egentligen tål stress?
det är faktiskt inte så länge kvar innan jag och min älskade Patrik åker till Thailand, tänk att februari bara är 28 dagar och vi åker den 2 mars! ♥
Godnatt!

13 januari - kallt

var hemma hos mamma idag, hon hade 11+ i sin lägenhet, jag vad ska man säga, det var riktigt kallt.. vi hade en liten mys kväll och gick igenom en massa kläder!

hade månadsmöte idag på jobbet, åh allt känns så bra nu! en ny butik och en ny start!

känner att man inte har så mycket energi i kroppen, beror nog på vinterhalvåret som jag inte diggar.. innan nyår och jul är allt mysigt.. nu väntar man bara på sommaren! tur att man åker till värmen snart!

dags att hämta min Patrik på flygplatsen, han har varit i Skåne idag!

(kommer bättre update sen)

puss

9 januari - hittade gamla bilder i arkivet

haha, jag kan inte annat än skratta, har riktigt mycket bilder som är bra minnen! nu ska jag och Patrik ha en riktigt mys söndag! det bara vräker ner snö!
puss
plaza
puss nemo!
nyår!
glad!
nemo!
Lets dance!
Sarah och jag!
pems och jag!

9 januari - snöväder

jag sitter och drömmer mig bort lite idag.. medans det är världens snöoväder ute..
OCH vi åker till thailand den 2 mars och kommer hem den 17, så två veckor i underbart land och VÄRME, hav och sol!
vårt hotell med pol precis bredvid balkongen!

RSS 2.0