helt galet, heeelt gaaalet!

ahhh!!






det är så bara! Emma och jag har så tur!! :)

31 december!

10 våningen på plaza! hejjjjba! :)







2009 kommer att bli ett bra år! gott nytt år! puss!

29 december

idag: jag har jobbat i backen, gick väldigt bra! fick lära upp min syster så nu kan hon :) sen blev det gärnet till frissan. blev inte nöjd så att hon fick göra om det två gånger. men nu ser det hyffsat ut, men fortfarande inte helt nöjd, men det gör inget. får köpa 34 silvershampoo flaskor och hälla i håret. kanske att det blir bra då! nog om det! sen skyndade jag mig till stan för att hinna på hm och byta min nyårsklänning, kände verkligen inte för att ha den på mig! så jag köpte lite smycken, smink och så istället!

julafton; mys med släkten! blev väldigt nöjd, jag fick en 32 tums TV, smink, handukar, parfym (Hypnôse) , mycket pengar, presentkort, en ny sminkväska, halsduk och vantar osv. det är mysigt!

nu: vi sa det att 2008 inte alls har varit ett bra år.. men kanske bara för att det varit lite jobbigt såhär på slutet. men om man tänker efter, året 2008, har hänt så fruktansvärt mycket, vi har tagit studenten, jag har varit utomlands med min familj, varit i göteborg tillsammans med vänner, gått på balen, haft en jätte bra sommar och mycket mycket mycket mer också, skulle jag skriver ner allt så fick jag sitta här hela natten och skriva, men titta och njut! ska se prison break! sen sova upp och jobb imorgon igen. 10.00 - 21.00!





alla fina sommakvällar!



våra sköna tjejfester!



jag och emma i göteborg med klassen, varmt och slitet!




vi alla tog studenten!


studenten!


vi gick på balen tillsammans!




jag och philip!



vi var i bulgarien!



och från det varma till...



...juldagen 2008! :)






då är det dags att börja ett nytt år då!!!! ses snart plaza!


26 december

jag och Emma sitter och äter smält choklad och frukt, det är våran annandag, men det är skönt! vi känner bara för att ta det lugnt! men jag gillaré!

 så jävla hjärn hjärn hjärn hjärn hjärn död!





vi vill ha sommar!
puss iallafall!

24 december - God jul!

god jul! :)






puss!

22 december

..hann gå lite på stan idag innan jag började jobba och göra bort dem sista julklapparna. har faktiskt varit och tränat lite smått ikväll, väldigt tungt. det känns att man har varit sjuk! jag och mamma klädde granen igår, vi diskuterade om vilken färg vi skulle ha i år, antingen guld/rött eller silver, vi kom fram till att vi ville ha guld/rött det skulle passa mer i rummet efter som stjärnan är guld, så vi började att klä granen. Sen när allt var klart och vi sätter oss i soffan så inser vi att det inte alls blev nå bra, så vi började klä av granen och på med silver! blev mycket stilrent tillslut!

det börjar faktiskt att kännas bra, jul brukar vara en väldigt kännslig tid! men det känns som att den här julen kommer att bli bra, vi får iallafall hoppas! det är mysigt!

nu ska jag hoppa in i duschen sen se prison break! jobb imorgon också!






följ ditt hjärta bara!

21 december

fredag: var jag ledig. kände mig fortfarande lite yr. men det gick snabbt över! alla tjejer for hem till kotten och nixa på västerslätt, väldigt fint radhus, och väldigt trevligt! slutade med att vi for på corona, det var okej, men nästan alldeles för mycket folk. sen åkte jag hem med Lindas mamma!

lördag: väldigt sliten, hälsade på Emma i holmsund, sen åkte vi in till stan till Petra, först funderade jag på att dricka men jag blev helt nykter och chaffis istället, ändå värt! sen for vi ut på rex. trevligt! alla var verkligen där! sen skjutsade jag hem Emma till holmsund igen..

söndag:
blir bara lugn kväll, sen "heartbreak hotel", sen sova, jobb imorgon! puss på dig iallafall!









kom ner på jorden bara!

17 december

jag jobbade idag, gick faktiskt hyffsat bra! men lite ont i huvet! kom hem gick och la med direkt för att vila, vaknade vid 18.30. sen åt jag någon macka till middag och har nyss kommit hem från lite innebandy! jag och mamma var och köpte pigelin också för att svullnaden i halsen ska gå över! ;P jag är trött! ska sova väldigt snart! men jag taggar helg! kommer att bli hur kul som helst! ska försöka att bli ännu mer frisk också! sen är det jul om 7 dagar. oj vad tiden går fort! mys!

godnatt och puss!

16 december


dagen har gått snabbt även fast jag varit hemma.. fast huvudet gör fortfarande ont! men hoppas det går över snart! nu ska jag se lite på titanic, sen sova! upp och jobba imorgon om det käns bättre! jag bjuder på en skön och härlig bild, jag saknar det så fruktansvärt :)











kanske dags att tänka om nu?
puss iallfall!

16 december

ont i huvet, ont i kroppen. tur att min moster kommer hit sen! nu ska jag se andra avenyn, sen vila upp mig så jag kan jobba imorgon, kändes mycket bättre idag när jag vaknade! håller tummarna att det bara blir bättre! :)

i söndags var jag med Frida, vi köpte liksom pepparkaksdeg och chips haha, snacka om att tjocka i sig! for hem till brån där Gick var, gud vad hon har blivit stor! helt sjukt! kunde till och med prata bra svenska!










otimistisk ?

15 december - stjärnfall

helgen blev väldigt lugn, hockey, björklöven - mora där dem hade lucia tåg på isen, väldigt fint och jätte duktiga var dem! på fredagen sen var jag med Emma på lördagen såklart att det alltid blir så otippat! hann också träffa Elina ett tag! jobbet idag har gått tungt, tror aldrig att jag haft så ont i huvet någon gång, men det gick typ bättre att sälja om man pratade i normal och vanlig ton! nu är det nästan bestämt behöver bara ett ja eller nej från mig själv, är som sagt lite osäker. nä nu ska jag lägga mig igen är heeelt slut i kroppen! sen prison break som väntar! puss!











plaza, plaza!

12 december

lyssna ba!









11 december

jag var riktigt trött imorse, så höll på att glömma min mat hemma. blev lite stressigt. försöker gå upp i tid men gör allt så himmla sakta. egentligen borde jag göra allt kvällen innan, men det blir inte som jag tänkt mig. Det gick iallafall bra att jobba, jag och Nina är så bra! jag är ledig imorgon så det ska bli skönt, ska in till stan och shoppa lite hade jag tänkt, sen blir det emma och emma kväll !

det blir en väldigt lugn kväll ikväll, tror att jag ska ta en promenad om jag ens orkar. annars blir säng och film! men imorgon är det iallafall helg och jag är överlycklig bara på grund av det ! så allt kan bara blir bättre! det känns bra!

nu var vi här igen,
alltså jag funderar skarpt på att bli lite mörkhårig. är små less på att det är alldeles förr ljust. ovanligt för att vara mig men ändå! men typ mörkblond. kanske inte mörkbrun som jag var sist. men bara få lite liv i mitt hår. för att nu ser det verkligen dött ut, vill ha tillbaka mitt gamla! bilden är från när jag fyller 17!












att en drömm kan vara så lite

9 december





gårdagen gick bra! även fast jag fick mitt oturspass, men noga då! sen hade jag träning, gick däremot inte lika bra! sen såg jag prisonbreak, var jätte spännande sen somnade jag som en stock!

idag däremot har det också gått bra. tur att jag är ledig imorgon!

ska sola nu sen sova! är trött!




det är inte så noga

hjärtat gör som det vill, men i huvet står det still!

7 december

lyssna! emmakalles låt ! haha! den är liksom skön!







puss och jag menar det! okej?

7 december / andra advent

igår hade vi match mot clemensnäs och det blev lika, 1- 1 och dem ligger två i serien, jag och frida gjorde ett snyggt mål.
sen efter det var det gärnet för mig hem duscha och skynda sig till bussen, matchen var slut halv 5, bussen gick kvar över, men jag hann!! sen for jag till petra på teg, där emma var! vädligt trevligt, sen blev det faktiskt rex, kulkul! förlåt! jag har en stor tendens till att bli väldigt less! haha och sen åkte vi faktiskt taxi till vännäs. sjukt!

idag ska jag göra ännu lite julmys sen promenad, jag och mamma ska också hyra Björn Gustavsson filmen ! tack för det!

veckan ser ut såhär:
måndag: jobb 08.30 - 16.45
tisdag: jobb 08.30 - 16.45
onsdag: ledig
torsdag: jobb 08.30 - 16.45
fredag: ledig




Den som aldrig gör mer än nödvändigt
kommer heller aldrig längre än nödvändigt.


6 december

oj vad kvällen blev lugn igår, mamma var i stan så hon kom inte hem förrän vid halv 10 då for vi faktiskt på statoil och hyrde filmen mamma mia, den var faktiskt riktigt bra :) sen gick jag och la mig väldigt tidigt också! väldigt otippat kväll! men riktigt skönt! nu sitter jag och väntar på att göra mig i ordning inför matchen, sen blire snabbt hem, och skynda sig in till stan!

jag och sarah satt och pratade med varandra på msn i stort sätt hela kvällen och vi kom fram till att vi har inte träffat varandra sen resan och den var ju i slutet av juli om jag inte minns helt fel eller kanske i början av juli, för att jag hade nog just fyllt år, men vi har iallfall sagt att vi ska börjar umgås mer :)









någon som aldrig någonsin tröttnar på din röst
och någon som låtsas om att han inte hört skämtet förut
bara för att ditt skratt får honom att le.

ha en super bra dag, för det ska jag ha! :)

5 december






visst är min katt det sötaste?


5 december

oftast är det så att man inte vet vad man har förrän man har förlorat det. men just under den tiden? hur ville man ha de då? det var ju då man var så osäker. hur vet jag vad som är rätt eller fel nu? man hinner landa, tänka efter! när det inte är fullt upp har man tid att tänka på saker som man kanske aldrig hann tänka på innan. man hinner slappna av och har mycket tid till godo. då kommer tankarna på varför? men jag är ju så hiiiiimmla känslig och det vet personer som har varit med. det är så jobbigt för att tankarna kommer upp hela tiden.  just nu är allt mitt fel för att "man" ska kunna glömma, men har det altlid varit mitt fel? tänker man efter har man varit dum, men det var ju inte på grund av mig själv att det blev såhär. För en själv tycker man ju alltid har rätt. så egentligen är det vårat.. anledningen att man ska kunna ha riktigt kul med någon person som man verkligen är stolt över! det ska alltid funka, dag som natt, ledsna som glada, borta som hemma! så riktigt så var det inte..  nu är det på riktigt, jag ska lämna det bakom mig! det är inte värd att gå omkring att grubbla på saker som man egentligen inte behöver grubbla på! när det finns ett svar så tydligt! men det är bara svårt att acceptera det svaret..  men det ska gå!





nu ska jag vara glad, det är fredag!! har nog aldrig längtat så mycket till fredag! match imorgon!! vi ska vinna!!!!!



5 december

måndag: jobb 08.30 - 16.45
tisdag: jobb 08.30 - 16.45
onsdag: jobb 08.30 - 16.45
torsdag: jobb 08.30 - 16.45
fredag: ledig
lördag: match
söndag: ?


veckan har gått väldigt bra dock min lilla "attack" , blir så less! men det är förstårligt från min sida! igår jobbade jag sen for jag hem till pappa där vi åt tacos, sen for jag hem, städade lite, sen somnade jag vid 7, vakande vid 9 gick upp en sväng, somnade igen, vaknade vid 2 inatt och fick gå upp och släcka allt. inte konstigt man är död. bussen går 7 på morgonen och jag måste upp 6, sen är jag inte hemma förrens halv 6 på kvällen! men på ett sätt gillar jag det :)

ikväll blir det lugnt. match med ems! fast imorgon blire däremot inte lugnt! haha!


andra avnenyn som gäller!




saknar min lilla tindra!


2 december

dagen har gått ändå hyffsat fort :) det blev nästan inga samtal idag, väldigt lugnt faktiskt, lite tråkigt.. men lite fick vi iallfall såldt! jag har nyss varit hos pappa och ätit, nu ska jag lägga mig i mammas säng och titta på andra avenyn, dem avsnitten som jag har missat sen blir det bara lugnt, är väldigt trött. men det är väl inte så konstigt. oj vad det snöar ute! mysigt! kanske skriver lite mer sen om jag kommer på nått roligt! hejsvejs!










hemavan?

1 december

gokväll! dagen har varit super, jag och Nina har sålt till massor! :) gick ju jätte bra! jobbade från halv 9 till 16.45. sen fick jag skynda mig att äta. sen rusa iväg på träning, där vi hade bara fys och lite match i slutet. så jag är rätt sliten nu, och om vi kollar tillbaka på helgen så är jag trött! var dock väldigt jobbigt att kliva upp 06.00 idag, men jag kommer nog att vänja mig! tur att malin är med på bussen! nä nu ska jag göra lite fika, sen se prison break och sova i mängder! så skönt! har gjort lite julmys på rummet också! nu är det inte länge kvar till jul, sen nyår? den stora frågan! men i helgen ska vi verkligen planera vad som ska hända!







det känns lite konstigt, men kanske sånt man får ta? bobo!

RSS 2.0