26 november | en helt vanlig torsdag

det är skönt med en ledig dag sådär mitt i veckan! ska färga håret idag vid halv 4! jag har ingen energi till att skriva nått idag, det känns.. ah jag vet inte..

ha en bra dag! :)






puss! P


19 november | fortfarande regn

blir tokig på det här dåliga vädret! kan snön komma så att det blir ljusare ute !

var med Emma häromdagen, det behövdes verkligen! lite tjejsnack, började med att vi gick och solade, sen såg vi Dalen - City, helt otroligt vilken match! jag brukar alltid heja på dalen, men ska nog börja heja på city istället!

ska snart gå till jobbet, sen ledig imorgon igen, det är lugnt och ändå bra stämmning på jobbet!

oj, jag drömde om Thailand inatt, och jag minns så tydligt att jag sa till mig själv, "tänkt och se och göra det här varje dag" det hade jag inte tackat nej till!







älsk P ♥


9 november | måndagkväll

glömde säga att jag älskar när första snön kommit! vaknade i lördags, tittade ut genom fönstret och kände en bra känsla imagen, jag gav Chia mat och gick ut och gick i den ny fallna snön! sen jag gick in med Chia och började med att promenara till jobbet! en riktigt mysig morgon!

jag behöver en ny vinterjacka, någon som har ett bra förslag på någon snygg? :)







9 november | en lite jobbig dag

kunderna har inte haft nått speciellt bra humör idag! Vet dock inte vad det beror på kanske att alla på jobbet bara varit allmänt förvirrig! Jag ska till Stockholm imorgon, biljetten bokad idag! men hotellet, ringde till Rica hotell runt om i sthlm, men allt var uppbokat beroende på någon mässa som skulle hållas! ska pröva igen och kolla vad som finns! planet går 20:10! sen hem igen på onsdag 20.20 tror jag !

var hemma i vännäsby igår, mamma gjorde mat! hur gott som helst! ♥

nu ska jag äta snart sen ta en promenad skulle sitta fint!




Jag och mamma var i skeppsvik i sommras! hur fint som helst! det skulle vara bröllop! åh vad vackert!



puss P!

RSS 2.0