21 september | en skön gårdag

vara hemma i vännäsby igår, riktigt mysigt, mamma bjöd på god middag! sen blev det mys i soffan med dem jag gillar mest! skratt och mys! det är skönt! sen till mormor och lämna lite saker. så det blev att träffa hela familjen! det behövs och är skönt!


P jobbar kväll i veckan, känns tråkigt men det ska nog gå rätt bra! :) puss, snart sängen!





"antingen så finner vi en väg eller så gör vi en"
förändra sig kan ingen, men bättra sig kan alla!


21 september | en skön dag

jobb som var tungt, lite folk och stort tryck i kassorna, sen blev det middag med Emma, sallads tacos! det är gott! vi tog en promenad och solade, älska mest!



en liten fundering, gossip girl umeå? är väl den eller dem löjligaste människor / människan jag vet! vem orkar lägga ner energi på att jävlas med folk. och framförallt så är det ju någon som är inne på min blogg och kopierar bilder.. så frågan är ju vem det kan vara, jag har min fundering...  

oj en bild till på chia (som jag har tagit), kanske dags att skicka ett nytt brev? eller dags att lägga ner kanske?





älsk P ! puss


19 september | njut ba!





19 september | en mysig höstdag

igår var jag med Emma, vi åt mat och gjorde kladdkaka, mycket mysigt! sen hem till min älskling! :)

idag har jag och Emma varit på stan, vi var på maxi först, men hittade inget vettigt, sen ner på stan, där fanns det mer, hittade 2 par skor, ett par stövlar och ett par pumps! samt ett par tights, en kjol och ett linne! jag älsklar hösten!

nu ska jag vila lite (helt slut) och det är de helgen är till för!

puss P! ♥






16 september | ledig dag med Johanna

vaknade såklart av allt bullrande av alla maskiner som är utanför huset. (varje gång man har en ledig dag) en positiv sak är ju att dem håller på att fixa vägen, men hur länge ska det ta? kom igen nu grabbar och gubbar! gör klart!

var med Johanna idag på stan, hittade mycket fint! en stickad tröja och svart kjol från gina, en guldklocka (såklart) på ur och penn, ett par skor från hm vita neutrala, en halsduk med dock lite guld i, lite smink och en svart liten väska från hm, så jag är nöjd! skönt med lite nytt, det känns bra!

nu blir det lungt, mat och idol! sen jobb imorgon igen!



puss ♥



13 september | bra helg

helgen har varit bra, var med Emma i fredags, vi åt på tapas och myste! sen gick vi på plaza och sedan vidare till allstar, träffade massa trevligt folk! synd bara att kvällen slutade som den nästan alltid slutar! kom hem väldigt sent somnade vid 3 och ställde klockan på halv 9, då var det dags för jobb! jobbade halv 10 till 15.15, hem och sov ett tag sen ringde Emma och det var dags att göra ett ryck! vi åt tacos, så tack för det! kul att träffa alla! Liv, Anna! var väldigt länge sen och jag saknar dem!

idag har varit en slö dag! har varit riktigt trött, så skönt med en ledig och sov dag! blev en promenad i skogen också!


mys det är med höst!

fick bara lov!



jag gillar att kramas, men ser inte ut som chia gillar mig alls! men jag vet att hon gör det! egentligen :)




tack Emma för en trevlig helg!! :) älsk på dig!


13 september | bra helg








9 septmeber | höst väder

man blir ju lagomt sugen på att åka utomlands! när alla som kommer in på forex ska fara eller har varit i nått av de varmare länderna! men snart är det dags, frågan är bara när och vart? 




9 septmeber | höst

jag har varit sjukt dålig på att blogga på senaste tiden! men jag lovar att jag ska bättra mig! jag och mamma var hemma hos marie för några veckor sedan, hon har en nagelsalong borta i bygdeå och är sjukt duktig på att göra naglar, sen föder hon upp katter, som jag nu inte minns namnet på rasen.. men riktigt söta och fina! helgen var väldigt skön, var med johanna i fredags och vi pratade om allt som fanns i huvet, tror inte att vi missade en ända sak, lördagen var det kräftskiva, riktigt trevligt.. men hade gärna vilja vara på lasse stefanz också!

jobbet går sjukt bra, sitter nu i egen kassa och tar eget ansvar, det är jätte kul att träffa glada kunder, som kommer in till oss istället för att ringa och packa på en massa saker, jobbet tar väldigt mycket tid, och mycket därför jag inte heller hinner blogga så mycket! men det som sagt ska det bli ändring på! tycker om att skriva!

på fredag är jag ledig, och det ska bli hur skönt som helst, hade tänkt gå på stan och shoppa lite :)

nu snart ska jag se på idol! haha det är så kul! skriver mer igen alldeles snart!


                                        inte så bra bild, det är mina naglar, som marie gjorde!

                                                           hennes söta kattungar!






dem ser verkligen ut som lodjur! det är så snyggt!


saknar!


RSS 2.0