31 januari | snö och mys hemma

malin fyller 18 år idag, känns väldigt konstigt, känns precis som att jag nyss fyllde 18 år, vi ska hem till vännäsby och mysa! mamma ska bjuda på mat och tårta! våran thailands resa närmar sig med stormsteg, de är februari imorgon, så det är bara 29 dagar tills vi lyfter mot bangkok! helt otroligt!

lite bilder från i helgen!



Vi åt lite mat innan killarna kom! Tina :)



Tina, jag, Malin och Marie!



......



patrik och patrik! :)


nu blir det vännäsby, hejsvejs!




22 januari | en bra dag

alla var så glada på jobbet, och jag med, det ända jag kunde tänka på var thailand! nu är det bokat med bäste älsk, 2 mars - 18 mars! börjar i bangkok och sedan koh samui, känns underbart att få se solen och värmen igen!

på tal om inget så har jag haft mitt körkort i 2 år idag, prövotiden är därmed ute!

ska umgås med Johanna och Rudolf ikväll, se film och fika, för imorgon jobb igen!


äntligen igen! (bilden tagen av mig, thailand -07)


så nu mat, puss puss!


17 januari | 2010

veckan har bestått av mycket jobb och träning, även en liten visit hemma i vännäsby där vi fikade med Frida, Ebba och jocke! man träffas ju allt för sällan!

i helgen har vi hunnit med bio, snabba cash, det är ju bara ett måste och se, den är sjukt bra! vi har även hunnit med dalenmatch och umgåts med Malin och Kernell, så idag blir det en lugn dag, lite träning kanske och bara hemma mys!

jag och patrik har skarpt funderat på en thailands resa, jag ska i stortsätt bara få ledigt så åker vi!

hur människor kan bete sig ibland, det finns en person som går både mig och patrik på nerverna, hon tycker att jag är omogen, men vad är då hon? sjukt dålig stil!





snart åker vi! kommer att bli kanon härligt :)


11 januari | en jobbig och nyttig dag

började med att vandra till jobbet och tog en lite extra prommis, dagen på jobbet har varit hektisk, Maria är sjuk och Jenny ledig, så vi är väldigt få, men man får göra det bästa av situationen! bara vara trevlig och glad!

Sen hämtade Patrik mig och vi for på gymmet och gymmade, jag sprang och körde lite ben med mera, vi ska ha ett nyttigt år som säkert många andra ska ha! var och gymmade i helgen också, gymmat och simmat! det är kul att göra lite aktiviteter, så vi tänkte åka lite snowboard i helgen och mysa med Chia i snön!





nu ska vi se californication! sen sova, jag är trött! ♥


4 januari | 2010

dagen har gått bra, men man blir seg av att vara ledig, så egentligen lika bra att jobba på, skönt att man slutar 3 imorgon, då ska jag färga håret hos Lina sen ledig på onsdag sen är det nog slut på rödadagar på ett tag! :)

blir så riktigt sugen på att åka utomlands, thailand står ju först på listan, men det blir nog inte riktigt än, måste tjäna ihop lite pengar först, det blir att vara hemma ett tag till, kanske ett litet tripp till stockholm för att bryta lite på vardagen, shoppa bo på hotell och bara va!





puss!


3 januari | Grattis Mamma

jag och Patrik klev upp tidigt och tränade på simhallen, sen hann vi med lite shopping och hälsa på mamma på hennes dag, nu ska vi snart på bio, så tänkte lägga upp lite fynd som jag har hittat dem senaste veckorna!




var på D&D idag, hittade ett par riktigt söta skor, på halva priset, 600 kr innan rean :) perfekt gå till jobbetskor!




ett par skor på skopunkten, 299:-



tröja på hm 199:- fick present kort av farmor i julklapp, så perfekt :) 




veromoda. 99:-



 :) puss



1 januari | en lugn dag

jag brukar alltid sammanfatta året med bilder osv, men eftersom att datorn är ny och att min kamera blev stulen för länge sen så har jag inga bra bilder, men året 2009 har varit ett bra år! jag träffade Patrik som är mitt allt! Jag och Emma har varit i turkiet tillsammans, har aldrig varit där förrut, men är faktiskt riktigt nöjd! jag har fått ett underbart jobb där jag trivs som fisken i vattnet, gjorde egentligen inte så mycket sommaren 2009, Patrik bröt foten och jag fick ett kanon jobb!

Har också varit i Haparanda för första gången i mitt liv, en trevlig liten stad! Har varit på släktträff och i piteå över en kväll! Jag och Emma var i hemavan över påsk, åkte buss dit och hade en riktigt trevlig tripp!

nu 2010 ska jag träna mycket och tjäna pengar för en utlandsresa! jag måste åka till thailand igen!

u blir det en bra film, för att vi håller på att snöa in! ;) puss och kram!







26 december | tjejfest

En riktigt trevlig tjejkväll!




jag och ems!



Emma glad :)



......



......



.....



Emma tränar innan utgång ;) haha!


1 januari | 2010

En riktigt trevlig nyårsafton, så nu är det dags att ta nya tag inför 2010!
Hoppas det blir ett lika bra år som 2009!





puss min P!



jag och malin!






väldigt god middag och trevligt folk!



Patrik och Patrik!



trevligt!



Linda och Fanny!



Marcus, Adam och Johan!



Linda och Fanny!




GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0