26 april | det är som en ond cirkel

var hemma hos Emma mycket trevligt! sen blev det olles, var faktiskt inte så mycket folk som vi trodde att det ska vara! idag har jag mått dåligt, och vet dock inte varför, så har legat på ballkongen och lyssnat på musik, hur bra väder som helst, och då mår jag bra!

alla beter sig som dig, och det är dåligt att jag jämför, men det är sant!






jag tycker att dem här djuren bara är hur söta som helst!

25 april | lördag, det är okej!

igår var jag hemma hos Sandra med massa söta och snälla jobbarkompisar! jag bara tycker om dem så mycket!

nu sitter jag på balkongen, det är skönt! hur varmt kan det vara här? mätaren står på 22 grader, kan det stämma mån tro? ja absolut! Det är så skönt! ikväll ska jag vara hemma hos bäst bäst bäst Emma, med Emma och Petra! när det är bra väder blir man glad, även om man inte mår bra, och det är okej! det kan jag lova! nästa vecka är det vallborg, förra året var vi i holmsund! vi hade klänning och satt ute på balkongen med grilla, det vill jag göra om!

låten som jag la in sist, dem är så bra! texten är sjukt bra!  rixfm det kan jag lova!





har tänkt mycket på dig på sistonde, omedvetet! men det ordnar sig tillslut!


24 april | tänk

...ett av trollkarlens kärlekens små trick är att låta två människor
gå åt var sitt håll och ändå alltid förbli sida vid sida...







skratta och ha det bra, för att det ska jag!

24 april | njut







24 april | undliga drömmar

gårdagen gick bara bra, tur att jag har Sandra på jobbet! väldigt varm och skön dag! synd bara att man satt inne hela dagen, när jag kom hem for jag och mamma till hennes jobbarkompis, hon hade just fått lammungar och kattungar! riktigt riktigt söta! sen blev det mys och mycket sova! var helt slut igår!

nästa helg är det vallborg, jag vill bara ha en sommrig klänning med ett gott vittvin i handen och bara va någonstans, nått otippat ställe med Emma låter bra!





puss!

21 april | 22 stycken

ska ta och berätta lite om helgen, i fredags blev det bara lugnt, åkte bil med Emma i Fredriks bil, vi skjutsade folk och skrattade så mycket vi bara kunde! sen avslutade jag kvällen med att hämta min underbara syster! Lördagen började tidigt med en liten god middag som jag fick tillaga, sen var jag hemma hos Emma och avslutade med besök och rex, förlåt om jag blir lite odräglig, men det är inte så konstigt, när det finns dumma människor som beter sig som om dem vore helt järn död, det går ut över mig och jag blir lite tokig! förlåt bara!

igår blev det lite stan med Emma och lunch, åh ja tack det behövdes!
har nog aldirg sålt så bra idag! men det lilla jobbiga är att man förväntar sig vara duktig varje dag! det blir ett litet krav, som är lite jobbigt! men jag är bra :) sen efter jobbet idag blev det lunch med sötsandra!








nu lite andra avenyn, sen puss!

19 april | The funeral of hearts





puss!

19 april | världens finaste

fick världens finaste sms av Frida idag!
"Emma, jag har blivit mamma :)" det var en skön känsla som jag aldrig har upplevt förut, skratt och tårar!

skriver mer om helgen imorgon! för nu är det dags att sova, är verkligen uppe på övertid! lite sömn inatt!

puss!

16 april | det är bra nu

i tisdags grillade vi hela gänget, riktigt mys och bra väder, sommarens första grillning, nu väntar bara sommarens första dopp, kanske blir i helgen vem vet! jobbet går bra, tycker att jag nämner det ofta nu, men är riktigt nöjd! får iallfall mycket gjort, och det är väldigt bra!

dagarna börjar gå bra, och det är jag glad över! längtar till helg, och veckan har gått snabbt, så imorgon! ska bli skönt och kul att fara till Fredriks stuga! med lite grillning! lite bilder från hemavan! njut! puss!





absolut!



såklart helt helt helt bäst!



lycksele, där vi stanade och solade!



närmar oss hemavan!



frejdich och kottich, på hotellet!




den här skotern var inte glad, efter allt körande, blev less skulle jag tro, inte okej!







hemma och ba va i solen! tack för det!

13 april | hemavan

jag och emma bestämde oss för att fara upp till hemavan för att överaska våra bästa vänner, bussen tog ca 6 timmar med ett rätt så långt stopp i lycksele där vi han sola lite i det fina vädret och ett stopp i storuman, men det var lika kul för det! en bra bussresa, och såklart träffade vi världens snällasta barn Felix och Saga, som underhöll oss fram till tärnaby. när vi kom fram for jag och Emma och åt på sibylla med en snygg bil! kände oss som riktigt fjällbor! efter det duscade vi på hotellet och förfestade, sen gick vi ner och in på "högis", trevligt folk och mycket kul! sen slutade kvällen med ett litet bråk så jag och Emma åkte bil i 13 mil, där vi sov! så dagen efter blev det lite skoterkörning och sitta vid en liten sjö och sola! sen hämtade kotten och fredde oss där vi var, och såklart så skulle freddes bror till kittelfjäll, och ni som vet så var det en grusväg i ca 10 mil och sen till storuman från kittelfjäll är det väl också typ 10 mil grusväg, så gårdagen bestod av mycket bil, vi satte oss i bilen vid halv 3, var hemma vid 10, så ca 7 timmar, men jag gillar att åka bil! det var mysigt och vi älskar bara otippat som vi kanske vet!


♥ så puss!






bilder kommer sen!

9 april | påsk

jobbade igår och tycker självklart att jag var bra, faktiskt! sen blev det lunch med Emma på stan, sen bara mys på kvällen! När man vaknar och det spöregnar, förstår man hur mycket man verkligen uppskattar vädret, vi funderade på att fara till Hemavan men tror att vi ska sluta bort det, kommer nog att få det mycket bättre hemma bara det är sol och du! Fast förra året hade vi riktigt trevligt i hemavan, men det känns ändå lite små jobbigt! men vi får se, somsagt både jag och Emma älskar otippat! så man vet aldrig!

Emma är det bästa jag vet!





har ni någon gång kännt att det är för bra för att vara sant?

6 april | det vänder snabbt bara man vill

jag hinner aldrig blogga på helgerna, har iallafall haft fullt upp i helgen, i fredags var vi hemma hos Fredrik, där vi spelade kort och drack lite vin, väldigt mysigt! Lördag dag jobbade jag, gick jätte bra, lite folk och tur var väl det, på kvällen for jag hem till Emma såg lite på kalles chokladfabrik och pratade, sen hämtade jag upp Emma och Viktoria, vi for till Fredrik, var chaffis och det var skönt! "jag står där jag inte får stå", haha! såklart jag Emma ska vara med om allt, vi är så bäst tillsammans!  jobbade på söndagen också, rätt slitet! men gick bra, sen blev det film och mys och det behövdes!
nu blir det att vila upp sig, lite sömn i helgen!








såklart du skulle vara "där"!
..nu aldrig mer!


3 april | njut









puss!

3 april | hoppas på nått bra

ge mig bara sommar! så att man får slippa det här vädret.  det är faktiskt det ända jag har att säga,  men njut av denna dag ändå, det ska man alltid göra! eller iallfall göra sitt bästa :)







♥ Puss!

2 april | mulet

har sovit ovanligt gott inatt, och det behövdes! idag ska jag bara göra sånt som är nödvändigt, ta en lång promenad och städa. låter som en tråkig dag, men det blir nog kul! Träffade Frida i tisdags, oj vad magen växer, det är inte lång bort nu. 22 dagar! nu måste jag göra ett ryck! puss







tänk bara bra om allt, inte värt att lägga ner massa onödigt tänk på nått som egentligen var alldeles för bra.

RSS 2.0